Nem akar velem beszélni a legjobb barátnőm, mit tegyek?
U.i.: : köszönöm szépen a kedves és őszinte választ, kedves "barátnőm barátja", gondoltam, hogy te voltál aki ilyen agresszív módon nekem támadt, kb ok nélkül (kicsit furcsálltam is, hogy wtf, ez miért van ennyire felháborodva, ha ezen az oldalon mindenki anonim, és próbálja reálisan látni a dolgokat - a kérdező leírásából nyert infok segítségével- de belőled ez a leírás érzelmet váltott ki..ergo kapcsolatban vagy az adott témával)
Mindenesetre köszi a véleményed, nem kellett volna, ehhez a témához annyi közöd volt, hogy te vagy az említett barát, ezen kívűl nem okoltalak, nem mondtam hogy azistenbasszameg abarátnőmbarátját, és semmilyen módon nem bántottalak.
Még annyit, hogy ebben a "másik oldalt nem nézed" részben magadra ismerhetnél, ugyanis te csak a barátnőm oldalát ismerted, az enyémet nem, úgyhogy mielőtt bármit mondasz előbb gondolkozz. Nem kioktatlak, már mióta nem beszéltünk, ill. barátnőmmel sem beszéltél:DDD(lol), csak mondom, hogy ezt nem itt kéne.
A többi hozzászóló válaszát köszönöm, megoldottuk a problémát, többé kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!