Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? (többi lent)

Gabika8 kérdése:

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy baratnöm akibe szerelmes lettem. Ö ezt tudja bár erre csak most jöttem rá. Várta, hogy elmondjam neki. Az a baj, hogy egy csapatban játszunk (focizunk) mit tegyek, hogy rendbe jöjön ez az egész?(16/L biszex vagyok)
2015. febr. 8. 02:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Összevesztetek emiatt vagy mit kell rendbehozni? Ha azon van kibukva, hogy nem mondtad el neki, akkor őszintén megmondhatod, hogy féltél vagy nem akartad elrontani a kapcsolatotokat, csak megérti.
2015. febr. 8. 06:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg, ha meg ő nem akar többet, akkor fogadd el és ne erőltesd rá magad. Viszont ha már tudta korábban és nem bánt veled másképp, akkor annyira nem lehet kiakadva a dologtól, egyszerűen csak nem viszonozza... Mondjuk a leírásból túl sok minden nem derül ki, hogy egyáltalán hogy viselkedett veled.
2015. febr. 8. 11:33
 3/4 anonim válasza:

Biszex? Miért is? Tudod ennek előzményét? Átgondoltad tge ezt, hogy ennek milyen messzeható káros következményei lehetnek, ami közel sem csupán a te magánügyed?

Sok azonos magánügy már közügy!

És ebből egyre több van, és ez azért káros, mert eközben a társdadalom lakossága fogy, elöregszik, és egyre kevesebbeknek kell eltartani egyre többeket!

Találd meg az ellentétes nemű társadat, akivel jól érezheted magad, amihez neki nincs jó ízlése, legyen jó ürügy, alkalom az együttlét arra, hogy finoman, türelmesen, szelíden, szerelmesen rávezeted, azaz megtanítod, megmutatod, mi az ami neked jólesik!!!

Értsd meg, ne téveszd szem elől, hogy édesatyád nélkül nem lehetnél e világban!

Az a bizonyos "jó lenne kipróbálni" látod, így vezet be a kelepcébe, és nem kkönnyű kimászni belőle!

Ahhoz, hgoy megtudjuk, milyen mély és sötét a kút, nem kell hozzá beugrani!!! nem kell felvállalni minden veszéylt annak ürügyén, hogy mondván, máskülönben gyávák , megfutamodók vagyunk! nem kell kísérteni a sorsot! nem kell pédlául a szakadék közvetlen közelében hancurozni, sőt tanácsos közelébe se menni, hanem inkább minél messzebbre maradni onnan! Avagy a veszéylt kereső számára nem kedves azt élete? Annak okát kell megvizsgálni és tenni, hogy más megtapasztalásai legyenek a továbbiakban!

na tehát keress magadnak megfelelő társat, amiben hasznosan teljes értékűen együtt lehettek boldogok.

2015. febr. 8. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem bánt velem máshogy nem is tudtam, hogy tud róla. De ez most a csapatunkról szól, hogy ne lássa ennek a kárát mert mi ketten vittük gyözelembe a csapatott általában. 3.komentelö: igen tudom az okát, hogy miért vagyok az! De ez már az én dolgom!
2015. febr. 8. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!