Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van ez? (Többi lent)

Miért van ez? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nincs olyan barátom akire számíthatok bajban,én vagyok a hibás hogy ilyenekkel barátkozok?

2015. febr. 7. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja nekem sincs. De már megtanultam hogy csak magamra számíthatok.
2015. febr. 7. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ. Milyen bajban akarsz egy barátra számítani, mert nem mindegy?

Egyébként a barátaidat megválogathatod, a rokonaidat nem.

2015. febr. 7. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Pl:Beteg vagyok akkor annyit nem mondanak hogy jobbulást,ha esetleg veszekedés van futnak mint a nyulak és maradtam egyedül,persze én tegyek meg mindent ha velük van ez!"
2015. febr. 7. 21:12
 4/6 anonim válasza:
Ismerős a helyzet.De ebbe Te egyáltalán nem vagy hibás.A maguk gyökérségéről csakis ők tehetnek.
2015. febr. 8. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Így már világosabb. Sajnos erről valóban nem te tehetsz. Én is jártam hasonlóan, aztán ezeket a "barátokat", sőt rokonokat is szépen leépítettem magamról. Igaz alig maradtak így a környezetembe kb. egy-két fő akikre tényleg számíthatok, de ők a fontosak és legalább én se pazaroltam olyanokra az időmet, akik nem érdemelték kicsit se meg. Szerintem rázd le őket magadról, ne törődj velük és keress új barátokat, most már tudod, hogy milyen jellemeket kerülj a jövőben, azaz a jövőben hatékonyabban fogod bírni kiválasztani a leendő barátaidat, akikre majd valóban számíthatsz. Fel a fejjel, ne hogy már még te érezd magad rosszul ilyenek miatt. :(
2015. febr. 9. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom de osztálytársaim. :/
2015. febr. 9. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!