Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez így barátság?

Ez így barátság?

Figyelt kérdés
több esetben is azt tapasztalom, hogy csak akkor van kommunikáció köztem meg egyes barátaim között, ha én keresem őket, én érdeklődöm felőlük. többször is megnéztem, mi történik, ha pl egy hónapig nem írok nekik, nem keresem őket és semmi. szerintetek az barátság, ha csak én érdeklődöm felőlük, ők meg annyit sem képesek írni néha, hogy élek-e még?

2015. febr. 4. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni, hogy beéred-e ezzel. Nem minden barátság egyforma, nekem van olyan nagyon jó barátom akivel néha hónapokig nem beszélünk, nem írunk, de mégis ő az, akire tudom, hogy számíthatok bármikor...
2015. febr. 4. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:

én tudatosan figyelem ha így érzek.

egyszerűen nem hívom fel, és számolom az időt.

a páromnak pl volt olyan barátja aki hangoztatta anno hogy fogadott testvére, ő direkt nem hívta fel, hogy megfigyelje mikor fogja az illető keresni az utolsó telefonja óta... hát 6 év telt el azóta és nem hívta fel, se egy smst nem küldött :D

nekem van olyan barátnőm akivel az általános iskolában jártunk együtt, utána elváltak útjaink, ő pesten él én is elköltöztem a szülővárosunkból, és mégis keressük egymást.

na ez barátság.

2015. febr. 4. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
A korotok, nemetek sem mindegy.
2015. febr. 5. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:
huszonévesek vagyunk. de nem hiszem, hogy mindent rá lehet fogni a munkára, hogy dolgozom és nincs rá időm.
2015. febr. 5. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!