Mitől van az hogy az interneten általában több barátunk van és azokkal többet tudunk beszélgetni (mint az interneten kivüli barátokkal)?
Szerintem ez nem ennyire egyszerű. Én tényleg nem netezek szinte soha a telefonomon, csak ha valami nagyon fontosat kell megnéznem, és pár éve azt se tudtam, hogy kell csatlakozni a wifihez. de rám is igaz, hogy a neten több emberrel beszélek. Ez pusztán azért van, mert a neten azzal is tudok beszélni, aki épp külföldön van, vagy ha facebookra , mondjuk a tanulmányos csoportba kiírok egy problémát (most volt ilyen tárgyfelvételi gondom), egyből 20-an írtak, akiknek hasonló gondjuk volt, és lehet, hogy valakivel elbeszélgetek. A valóságban nem szólítasz le minden járókelőt, hogy ő is ilyen problémától szenved-e éppen. egyszerre több emberhez jut el a dolog.
Na meg az se mindegy, mit tekintesz barátságnak. mert ha mindenkit a barátodnak tekintesz, aki valaha kisegített valamiben, akkor valóban sok barátod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!