Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért érzem magam szarul?

Miért érzem magam szarul?

Figyelt kérdés
Egy baráti társasághoz tartozom ahol mindenki nek van baratnoje csak nekem nincs es hat ez engem nagyon nyomaszt nemerzem magam jol köztük :/ de birnak meg.minden de nagyon nyomaszto ez igy nekem.sajnos nemjottek ugy párkapcsolatban a dolgaim és oket meg latni h boldogok puszi meg minden es en meg csak ott ülök:/ nagyon rossz...mit tanácsoltok?
2015. febr. 1. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerezz csajt
2015. febr. 1. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem közösítettek ki. Engem a barátnőim kiközösítettek, mert nekem nincs pasim, nem is lesz, mert ronda vagyok.
2015. febr. 1. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát a magyarázatban meg is válaszoltad a kérdésedet! Ha nem érzed jól magad egy ilyen társaságban, akkor ne járj velük össze. Megtanultam, hogy nem szabad erőltetni az olyan helyzeteket ahol kényelmetlenül érzem magam, inkább közeget váltok.
2015. febr. 1. 18:24
 4/5 anonim válasza:
Csak akkor legyél velük amikor nincs ott a barátnőjük :D
2015. febr. 2. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha zavarnak a barátnőik ne járj velük össze., Vagy szerezz csajt. AZ zavar, hogy nem vagy boldog. De egyedül is fel kell találnod magad ahhoz, hogy később kapcsolatban is jól működj. Aki magával sincs kibékülve, az a kapcsolatban sem lesz boldog.
2015. febr. 2. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!