Mit tehetek az ellen hogy ne érezzem szarul magam?
Minden haverom,barátom mindig csuda jó cuccokat (pl.:SkullCandy fejhallgató,Iphone4)kapnak és én egyre szarabbul érzem magam hogy a kis 2100FT eléggé gyenge minőségű fülesemmel vagy bármilyen cuccomat kell használni
Mit tehetnék ez ellen?
"Mit tehetek az ellen hogy ne érezzem szarul magam?"
Mondjuk tanulj, mert törve beszéled az anyanyelvedet. Értelmezd már a kérdésed címét... Aztán ha elég sokat tanultál, lesz egy jó munkád, jó fizetésed, 23-25 évesen vehetsz magadnak bármilyen jó minőségű holmit, amire csak vágysz. Legyen ez a rossz érzés a motivációd az előrejutásban.
Köszönöm a választ!
Végül is nem rossz dolog,csak az se most lesz.
Az előzőnek nagyon igaza van, annyiban viszont téved, hogy rossz érzés nem tud motiválni, akárhogy akarod.
A mi családunk elég rosszul áll anyagilag, és én se szeretem nézni, hogy körülöttem mindenkinek telik szinte mindenre, úgy oldom meg, hogy próbálok nem figyelni rá. Mármint nem foglalkozom vele, kinek miből van jobb és több, és egyébként szerintem ezzel még jól is járok, mert ők direkt versenyeznek egymás közt. Néha kicsit számkivetettnek érzem magam, de tényleg hozzáállás kérdése, küzdeni kell, és később talán jobb lesz:)
Nem teljesen aggódás játszik főszerepet,teljesen megértem a külföldi helyzeteket.
Csak jó lenne mert,hozzátenném hogy én videózok mellékesen.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!