Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Mit rontottam el?

Mit csináljak? Mit rontottam el?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm koleszos és csak hétvégenként jön haza, most hétvégén hazajött ameddig én a barátaimmal voltam de hívtam mert bármikor szakítok rá időt,ő valamin bepöccent és azt mondta nem érzi jól magát. Este hívogattam hogy elmenyjek meglátogatni de nem vette föl.2 napja nem válaszol az üzieimre és nem hív vissza, de az interneten meg fönt van.
2015. jan. 11. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyd, hogy kidühögnje magát, bár én megírnám neki, hogy nem tudom mit tettem, a hülye hiszti helyett egyszerűbb lenne, ha megmondaná, hogy megbeszélhessétek. Aztán szóljon, ha befejezette a duzzogást.
2015. jan. 11. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet... Köszi
2015. jan. 11. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Hazament, felment az internetre, de addigra annyit rosszabbodott az állapota, hogy meghalt. És most ott fekszik holtan a gép előtt. Ezért nem válaszol.

R.I.P

2015. jan. 11. 15:14
 4/4 anonim válasza:
Megszülettél.
2015. jan. 26. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!