Meleg kérdés, tippek ötletek?
43 éves férfi vagyok és meleg.Összeismerkedtem egy korombeli hapsival december elején,egy élvezett volt vele .Cseréltünk telefonszámot,akkor abban állapottunk meg hogy ünnepek útán január első felében keressük egymást.Sajnálatomra találkozásunk útán 1 hétre már kezdtem hivogatni,hiányzott nagyon,viszont ő soha nem keresett.E hét elejére beszéltünk meg találkát de semmi nem lett belőle.Először ő variált útána én aztán azt üzente hagyjuk.Küldtem több sms-t de nem válaszolt egyikre sem,a telefont sem vette már fel.Tudom,a hibám mivel rászáltam,sürgettem.Utolsó sms-ben(januar 6-án) ezt üzentem neki:ha meggondolod magad nyugodtan hivj,szivesen találkozok vele akár Budapest akár B...ben, erre a válasza:Rendben,köszönöm!
Szerintetek fog még keresni?Nem merek sms-t küldeni vagy akár felhivni,most várok várok.
Az értelmes válaszokat előre köszönöm.
Első vagyok.
Nézd, amiket írt, semmi jele sincs annak, hogy akarna még veled találkozni, csak úgy inkább "abbamarad" a dolog.
Nem hiszem hogy érezne bármit is irántad, mert akkor nem ezt írta volna.
Mondtad, hogy alapból szex lett volna csak, így hát ez az ő részéről maradt is, alkalmi szex volt, szép volt jó volt, ennyi :(
De biztos hogy lesz még / van még hasonló pasi a környékeden nem? Csak nézz szét :)
21/f
Hozzám idős lennél amúgy szerintem :)
"aztán azt üzente hagyjuk"
Mi nem volt ebben egyértelmű?
Ezek után még rákérdezel, hogy "Szerintetek fog még keresni?"
NEM!
Csak, hogy egyértelmű legyen!
Istvan 58
A tolakodásommal elriasztottam mellőlem,ezt belátom.Mióta megismertem az életem kibillent a megszokott egyensulyából,teljesen összezavarodtam,ez tudatára is adtam.Nincs is más választásom mint hagyni,ha jelentkeznék biztosan nem is reagálná jelenleg.Gondolkodtam ha 1-2 héten belül nem jelentkezik,rá csörgök,addig már túl leszek én is rajta érzelmileg,ha bármit is a fejemhez vágna könnyebb lesz elfogadnom és lezárni ezt a fejezetet az életemben.
Utolsó: igen írta hagyjuk,de utolsó sms-re válaszolt,barátságosan,arra már nem biztom választ a részéről.Na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!