Nem találom őt sehol. Tippek, ötletek? (Többi lent. )
Pár hete találkoztam egy nagyon különleges emberrel egyvonatút során. Nagyon jót beszélgettünk, és egészen személyes témákra is terelődött a szó, de elérhetőséget nem tudtunk cserélni, mivel nagyon kapkodva kellett leszállnia a vonatról (úgy belemerültünk a beszélgetésbe,hogy szegény majdnem fennmaradt velem :D) így elfeledkeztünk róla. Az is csoda, hogy elköszönni volt ideje.
Tudom, hol él, hol végezte az egyetemet, és a keresztnevét, de egyszerűen sehol sem találom. Nagyon szeretném vele felvenni a kapcsolatot, de hiába próbáltam mindent, sem a Facebook, sem a Skype, sem a mindenféle 'white pages' nevű szolgáltatások nem vezetnek eredményre.
Nem tudom, mi mást tudnék még megpróbálni, lassacskán Kezdem feladni, pedig nem szeretném ilyen könnyen annyiban hagyni a dolgot.
Ha valakinek van ötlete, kérem, írjon! Nagyon hálás lennék érte. Tudom, hogy sokaknak sokkal nagyobb problémái vannak, de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből azóta sem.
Keresd meg az egyetemet Facebookon, és a lájkolók, megosztók között keresd meg.
Azt tudod, milyen okból vonatozott? Talán máskor is utazik majd azon a vonalon.
Tudod körülbelül mikor végzett, melyik karon? Azt gondolnám az egyetemen meg lehet keresni a végzettek nevét. A diplomatervek/szakdolgozatok nyilvánosak.
Leírhatod ide is az adatait, hátha valaki szerencsésebben keres.
Mindennel megpróbálkoztam, kivéve a szakdolgozatos dolgot, de azt nem nagyon tudom, hogyan kéne megkeresnem, mert Szlovákiában végzett a Comenius Egyetemen, Pozsonyban, pedagógia szakon.
Hogy pontosan mikor, azt nem tudom, viszont 6 évet töltött Londonban (valószínűleg szinte diploma után azonnal? Úgy vettem le, nem nagyon töltött errefelé időt azután, hogy az egyetemet elvégezte) és szerintem 35-nél mindenképp fiatalabb, vagy rettentően kölyökképű :)
Nemrég jött vissza Londonból, Érsekújvár (az otthona) és Budapest közt ingázik most a munkája miatt - és mi is úgy találkoztunk, hogy éppen munkából ment haza.
Ja, és Bálintnak hívják. :)
Hát ennyit tudok, nem tudom, hogy ez mire elég... Azért szomorít el nagyon a dolog, mert eddig sokszor volt olyan, hogy utazásokon összebarátkoztam emberekkel, és vagy ők találtak rám később a neten, vagy én őrájuk - erre itt van ő, akit nem tudok megtalálni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!