Shadee kérdése:
Ez barátság, vagy túl a barátságon?
Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok, van egy barátom aki lány, 12 éve ismerjük egymást, sok jót, sok rosszat megéltünk egymás mellett. Ő már rég felköltözött Pestre, és a héten voltam nála 3 napot. Elmentünk bulizni, és a buli végztével hozzá mentünk. A szobájában 2 ágy van, ő az egyikre, én a másikra feküdtem, de egyikünk sem tudott aludni. Átmászott hozzám, a mellkasomra feküdt, simogattuk egymást, de semmi szexuális dolog nem történt, még tapizni sem tapiztam. Nyugalmat éreztem, de kissé feszélyezett a lány egy szál tangában mellettem. Szép lány, de nem szeretném a barátságunkat tönkretenni, és nem hiszem hogy tudnék rá nőként nézni. Mellesleg ami mégjobban elgondolkodtat, megbeszéltük hogy ajövőhéten felköltözöm hozzá és új életet kezdek, mert a mostani kapcsolatom menthetetlen. Azt hiszem nekem ez sok -,-2015. jan. 4. 06:26
1/7 anonim válasza:
A végét nem értem. Mi sok neked? Amúgy az egyértelmű, hogy a csaj többet akar. Ha erre nem reagálsz, és szó nélkül hagyod, ugyanúgy tönkre fog menni a barátságotok. Mindenképp lépj, de azonnal.
2/7 A kérdező kommentje:
Az hogy egy éve rágja a fülemet hogy szakítsak a jelenlegi párommal tény hogy nem működik a kapcsolat úgy ahogy kellene, kihűlt, de a kötődés megmaradt. Nem könnyű helyzet hátradobni egy 4éves kapcsolatot, nem könnyű új életet kezdeni, + még az egyetlen ember aki megmaradt mellettem is ööööö furán viselkedik. Ez a sok... Ha többet szeretne nem szeretné hogy ismerkedjek, legalábbis én így gondolom, de egyenlőre még kapcsolatban vagyok addig míg nem találkozom a párommal hogy szakítsunk, és az utolsó pillanatig hűséges leszek. Abban sem vagyok biztos hogy jó ötlet hozzá költöznöm, úgy érzem ez a dolog elfajulhat, és ezt mondtam neki mielőtt eljöttünk. Megkérdeztem miért feküdt mellém, megkérdeztem akart-e szexelni, de azt mondja nem. Csak régóta nincs senkije és mellettem ő is biztonságot és nyugalmat érez, de valahogy mégis úgy érzem én is hogy ez több mint barátság nála, és nem akarom megbántani sem, ezelőtt sosem csinált ilyet, bár a korunknál fogva nem is lehetett volna. Lehet hogy felnőttünk, és férfi lettem a szemében?
2015. jan. 4. 07:54
3/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak szimplán szeretethiánya van a csajnak. Vagyis vannak emberek, akik szeretnek odabújni másokhoz, közvetlenek, (túl) nyíltak az ilyenekben. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy többet akarna-e? Ha úgy látod a helyzetet inkább ne költözz hozzá.
4/7 anonim válasza:
Nem fekudnek olyan ferfi agyaba, akivel nem akarok lefekudni. Uszit a szakitasra es tangaban melled fekszik, szimplan meg akar szerezni.
4 ev alatt altalaban kihulnek a kapcsolatok es a torodes, szeretet, osszetartas marad, ezt tapasztalatbol mondom!!!!!!
34N
5/7 A kérdező kommentje:
Jobb híján konkrétumok elé állítottam, szexelni nem akart, ezt kijelentette, viszont nem tudja mi érez, azt írta ha összejövök mással, akkor is mellettem marad mert a 12 év 12 év, ő még nem tudja mit akar. A kedves párommal, most már expárommal meg azért szakítottam mert a születésnapomon is egyedüöl hagyott, szilveszterkor is egyedül hagyott, holott megígérte hogy hazajön. nemjött pedig vártam, ahelyett hogy elmentem volna másmerre.
2015. jan. 4. 21:27
6/7 anonim válasza:
A lánynak a tudtára kellene adni, hogy te őt nem akarod társnak, csak barátnak. Furcsa ez az odabújás. Lehet,megszűnne a barátság is, ha nyíltan megmondanád, mit akarsz, de akkor is meg kell tenni.
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet egész jól meglennénk.... Nem tudom. Most vagyok túl egy 4éves kapcsolaton, és mellettem áll. Most olyan üres vagyok, hogy nem tudom én sem mit akarok és kitől. :/
2015. jan. 5. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!