Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő is érez irántam valamit (a barátságon kívül)?
Én meg azt mondom, hogy nem én ismerem őt hanem te, fogalmam sincs hogy viszonyul hozzád, miket mondt, most ideröffentettél egy-két mondatot, ebből jósoljam meg?
Amit tudok az az, hogy én nem mondanék olyat csak úgy hogy nem tudok élni valaki nélkül, és akár ez bíztató is lehet rád nézve, meg hogy nem tudja, mert 2 kemény napja barátja van.. de lehet inkább csak túl fiatalok vagytok...
Nálunk is hasonló a helyzet, csak én vagyok a lány, és az egyik legjobb barátom szerelmet vallott. Annak ellenére, hogy elutasítottam, van esélye, ezt ő is tudja (csak jelenleg egy 2 éves kapcsolatban vagyok, amit nem fogok néhány kedves szó után eldobni). Mi nyíltan beszélünk róla.. Nem most, de egyszer biztosan együtt leszünk.
Szóval szerintem próbálj te is őszintén beszélni vele. Tisztázzátok le, mert attól hogy most van valakije, nem jelenti azt, hogy egyébként nem lesz/lenne nálad esélye. Viszont tarsd tiszteletben hogy van valakije, ne akard rávenni hogy szakítson... Ha szereted, az ő boldogsága legyen az elsődleges.
"nem vagyok egy utolsó gerinctelen ember, aki csak úgy a másik kezéről lepattintja az embert,"
Tipikus kamaszkori idealizmus. A szerelem nem így működik. Aki kell nekem, megszerzem tűzön-vízen át! Ha el tudják tőlem venni, meg is érdemlem, hogy elvegyék, mert kevés voltam neki, nem tudtam olyan mély érzelmeket kiváltani belőle, amik ebben meggátolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!