Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Egy jó éve volt egy pasim. 2hét után szakítottunk, de megbeszéltük a dolgokat. 4hónappal később megint elkezdtünk beszélni, jó kapcsoltatot ápolunk.:D Na és kavargattunk egész nyáron, ilyen laza kis kapcsolatban voltunk/vagyunk. És most volt egy barátnőmnél házibuli ahol lefeküdtünk egymással. És most pár napja kiderült hogy ő nyáron lefeküdt egy ismerősömmel is, miközbe mi kavargattunk már akkor is. (Persze nyár alatt én is voltam másokkal is) és azután a bizonyos éjszaka után ugy beszél velem mint kb az élete nagy szerelmével. Szerintetek mennyire gondolná komolyan velem ezeket a dolgokat? Nem csak szexre kellenék?2014. szept. 15. 18:59
1/1 anonim válasza:
Nem akarlak letörni , de ebből amit te leírtál , 2 dologra jöttem rá , 1. hogy ti igazából nem is akartok egymással lenni , vagy legalább is nem szeretitek egymást őszintén ( gondolok arra hogy te is lefeküdtél másokkal a nyáron , és ő is ) , a 2. pedig az hogy de igen , csak szexre kellenél neki szerintem ... Az hogy csak az után viselkedik veled úgy , mint ha te lennél az élete szerelme , az azt jelenti hogy reménykedik abban , hogy még többször lefekszel majd vele , magyarul csak szórakozik veled , addig amíg nem talál nálad jobbat ... ( Amúgy most egy kérdésem lenne hozzád , ha nem akarsz nem válaszolsz , te mit gondolsz mi a szex ? [Mások válassza nem érdekel ...] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!