Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért mondott nekem ilyet?...

Miért mondott nekem ilyet? Szerintetek sem szép dolog?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom már kiskorom óta és nagyon jól elvoltunk, de mióta barátnője lett megváltozott. Kevesebb időt szakít rám, amit persze megértek, de mikor beszélünk, akkor kicsit gonoszabb. Egy éve még a barátnője előtt össze akart velem jönni, de mondtam, hogy én csak barátként tekintek rá. Van egy fiú , akivel nagyon jól elvagyok és mondtam a "barátomnak", hogy szeretnék összejönni a sráccal . És azt mondta, ne várjak arra a fiúra, meg ha összejövünk, akkor egy hónap után biztos szétmegyünk és akkor ki fog nevetni. Nagyon rosszul esett.. szerintetek miért mondta ezt?:/
2015. jan. 3. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Az nem lehet h haragszik rád, amiért kikosaraztad?
2015. jan. 3. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért az sem szép dolog, amit te csináltál vele. Ha egy éve össze akart veled jönni, akkor nyilván többet érez irántad, mint barátság. Nem biztos, hogy pont neki kéne elmondani, hogy kivel szeretnél összejönni legközelebb. Ez olyan, mintha én tetszenék neked, én pedig veled akarnám megvitatni, hogy szerinted melyik lánnyal jöjjek össze, aki nem te vagy, mert te nem tetszel.
2015. jan. 3. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:

2. te szövegértésből pocsék vagy. Ha egy éve mondta a srácnak, hogy nem érez iránta többet, az meg azóta talált magának barátnőt, akkor mit kell ezen vergődni? Legalább őszinte volt vele.

Kérdező: a srác egy paraszt, tipikusan sértett önérzetes fiúcska.

2015. jan. 3. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Harmadik, látszik hogy a World of Warcraft instákon kívül nem sok inger ér az életben, tudod, ha valakit szeretsz egyszer, akkor azt örökké szeretni fogod, még ha egy nagyon picit is. Lehet hogy a srác egy sértett önérzetű idióta, de attól még rosszul eshet neki, hogy valaki olyan kér tőle szerelmi tanácsokat, akibe anno szerelmes volt. És ez független attól, hogy van-e barátnője vagy sem.
2015. jan. 3. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki 1 év alatt se tud ilyenen túllépni, az az ő egyéni szociális problémája. Egy barátság attól barátság, hogy mindent meg tudnak beszélni, de ha a szaros kisfiús önérzete fotnosabb, mint egy barátja, ahhoz csak gratulálni tudok.
2015. jan. 3. 15:39
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2015. jan. 4. 02:07
 7/7 Manó9919 ***** válasza:
A srácban összetört valami + kárörvendő lett. Nem boldog a barátnőjével.
2015. jan. 4. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!