Szerintetek ez szép dolog? (lent) Hogy ezt csinálta
Figyelt kérdés
6 éve járunk 1 osztályba ő mindig kitűnő volt, most úgy néz ki ,hogy én is az leszek,de ma az angol nagydogája 4-es lett ,nekem meg 4,5 2 pont híján neki is az lett volna !! elkérte a dolgozatot talált benne egy hibát amit a tn nem vett észre ,s kivitte ! és nekem 4-es lett !! a tanárnő tudta miért csinálta ezt ! ,mert nem tudta elviselni ,hogy másnak jobb lett ,mint neki!!2012. máj. 31. 18:25
1/7 anonim válasza:
Tényleg nem volt szép dolog tőle, nagyon irigy lehet.
2/7 anonim válasza:
Nem, az sokkal szebb lett volna, hogy egy olyan eredményre legyél büszke, amit igazából nem is érdemeltél ki. Viccet félretéve, nem szép, de te se vagy ám szent, úgyhogy semmi okod felháborodni.
3/7 anonim válasza:
Ott helyben memondtam volna neki, hogy elmehet ő a bús büdösbe, aztán hagynám a én is a francba, majd talán rájön, hogy mi a normális, és nem tesz iyen baromságokat később mással.
4/7 A kérdező kommentje:
nem ,nem vagyok szent !!! de szemétláda mocsadék se!!
Kösz a válaszokat!!!
2012. máj. 31. 21:02
5/7 A kérdező kommentje:
egyébként meg sok ember lenne büszke 34 pontos ANGOL NAGYDOLGOZATRA!!!
2012. máj. 31. 21:03
6/7 anonim válasza:
Mondanám, h ez legyen az életben a legnagyobb bajod, de te is tudod, hogy lesz ennél sokkal nagyobb is. Tedd túl magad rajta, mert egy idő után a barátaid is unni fogják, ha minden apróságon napokig görcsölsz és sajnáltatod magad.
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom nagyon jól ,de ha ez veled történt volna te is így reagálnál !! én nem sajnáltatom magam!! De kösz !!És egyébként a tanulságot levontam: az életben nincs senki akire számíthatunk!!!:)(számíthatok)
2012. máj. 31. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!