Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy értelme...

Mit tegyek hogy értelme legyen az életemnek?

Figyelt kérdés

Unalmas hétköznapok, nem történik semmi, nincsen életcélom.

Mások megoldják helyettem a dolgokat akikkel egy háztartásban élek és sajnos ha akarom ha nem ez így lesz míg nem lesz 3 éves a gyerekem.

És nem megyek el dolgozni, és nem állok a talpamra.

Nincsenek barátaim, sehova nem megyek, mert nincs kivel, elmegyek a piacra gyors megjárom nem is találkozom senkivel és annyi.

Itthon ülök a szeretet ünnepén is , ez is olyan mint a többi nap nekem.

Nem tudok örülni semminek, miért?

2014. dec. 25. 07:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy szülés utáni depressziód van?

Ez a nincs kedved semmihez, szerinted nem tanítod a gyereked, nem akarsz csinálni semmit, stb. nekem nagyon annak tűnik.

Menj el dokihoz, mert ha tényleg ez a gond, akkor adni fog rá olyan gyógyszert, ami segít ezen túllendülni.

Van ilyen ismerősöm, aki szülés utáni depressziós volt, és kijött belőle. Jelenleg köszöni, megvan, van egy gyönyörű iskolás lánya, van hobbija, életcélja. Ő kb. 4-5 évig küzdött ezzel a dologgal, így neked sem késő, sőt, még bőven benne vagy abban, hogy kigyógyulj belőle, de menj el szakemberhez! Majd írj, hogy mi lett, szorítok neked.

2015. jan. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!