Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Senkinek nem kellek?

Senkinek nem kellek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Simon vagyok. 24 éves. Szeretek legózni és sudokuzni. A politikáról nyíltan és felvilágosultan tudok beszélni. 98%-kal végeztem az ESZI-ben Pakson Programozó szakot. Tudok zacskós levest főzni. Szépen tudok paintban rajzolni és 36 másodperc alatt kirakok egy Rubik kockát. Mindezen kiemelkedő eredményeim ellenére senki nem akar a barátom lenni. Nem értem, hogy miért.

2014. dec. 7. 23:08
 1/8 anonim válasza:
Idő kérdése Simon előbb utóbb találsz valakit :)
2014. dec. 7. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem király vagy. Tutira találsz valakit akinek az ideálja vagy. Csak jó hejen kell keresni.
2014. dec. 7. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Ha színvak lennék akkor sem tudnék kirakni egy rubik kockát 36 másodperc alatt.

Viszont vannak barátaim.

Ha viszont te olyan jó fej vagy hogy a zacskós leves főzését kiemelkedő eredménynek titulálod akkor barátokat is simán szerzel magadnak

2014. dec. 8. 01:02
 4/8 anonim válasza:
pedig vicces vagy :D
2014. dec. 8. 07:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet volt velem is, meg kell tanulnod gofrit sutni es roux methodussal 15mp alatt kirakni a rubik kockat es meg se rudod szamolni hany baratod lesz ( pecsi rubik klubb ^^)
2014. dec. 10. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:

talán azért mert ki sem mozdulsz a házból, nem mész semilyen buliba, koncertre stb ?

biztos voltak iskolai barátaid, akik jártak ilyen helyekre.. csak gondolom te soha nem csatlakoztál, így viszont már nehéz "beépülni" egy baráti társaságba.

Szerintem ha találsz munkát, ott előbb utóbb lesznek kollégiáid is akikkel összebarátkozhatsz. Vagy ha pl az érdeklődési köreiddel kapcsolatban találsz vmilyen egyesületet v vmi ,akkor ott is... én pl gitároztam, így csak találnom kellett 1-2 embert akivel zenélhetek, így aztán kialakult..

De mondjuk egyik se fog működni, ha nem kommunikálsz.. ha akárhova mész és mindig kussban vagy, nem is fognak megismerni, úgy meg hogy lehetnének a barátaid..

arra is figyelj h ne légy túl idegesítő, h sokat beszélsz olyan dolgokról amik senkit sem érdekelnek...

am meg senki nem a kiemelkedő "eredményeid" miatt lesz a barátod.. azért max állást kaphatsz (gondolok itt a programozásra, nem a zacskós levesre).. bárátokat inkább a személyiséged, természeted segít találni...

2014. dec. 24. 16:54
 7/8 A kérdező kommentje:
A kérdést csak poénból írtam de azért köszönöm az utolsónak a segítőkészségét :D
2014. dec. 25. 11:41
 8/8 anonim válasza:
100%
Poénból? :O Valld be, hogy a Knorrnak dolgozol
2015. jan. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!