Senkinek nem kellek?
Ha színvak lennék akkor sem tudnék kirakni egy rubik kockát 36 másodperc alatt.
Viszont vannak barátaim.
Ha viszont te olyan jó fej vagy hogy a zacskós leves főzését kiemelkedő eredménynek titulálod akkor barátokat is simán szerzel magadnak
talán azért mert ki sem mozdulsz a házból, nem mész semilyen buliba, koncertre stb ?
biztos voltak iskolai barátaid, akik jártak ilyen helyekre.. csak gondolom te soha nem csatlakoztál, így viszont már nehéz "beépülni" egy baráti társaságba.
Szerintem ha találsz munkát, ott előbb utóbb lesznek kollégiáid is akikkel összebarátkozhatsz. Vagy ha pl az érdeklődési köreiddel kapcsolatban találsz vmilyen egyesületet v vmi ,akkor ott is... én pl gitároztam, így csak találnom kellett 1-2 embert akivel zenélhetek, így aztán kialakult..
De mondjuk egyik se fog működni, ha nem kommunikálsz.. ha akárhova mész és mindig kussban vagy, nem is fognak megismerni, úgy meg hogy lehetnének a barátaid..
arra is figyelj h ne légy túl idegesítő, h sokat beszélsz olyan dolgokról amik senkit sem érdekelnek...
am meg senki nem a kiemelkedő "eredményeid" miatt lesz a barátod.. azért max állást kaphatsz (gondolok itt a programozásra, nem a zacskós levesre).. bárátokat inkább a személyiséged, természeted segít találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!