Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Idegesít két ember barátsága?

Idegesít két ember barátsága?

Figyelt kérdés
Üdv! Az osztályba egy srác meg egy lány összebarátkoztak (nem járnak). A srác jófej, el lehet vele hülyülni. A lány viszont egy elmebaj. Tavaly Ő volt a jókislány, most viszont eljátsza a "menőt". Amióta összebarátkoztak a sráchoz két szót nem lehet szólni, napjába ötször összevesznek majd kibékülnek. A lány mindenkinek beszólogat, állandóan röhög órán, feltűnési viszketegsége van. A srác elkezdett cigizni pedig mindig ellene volt, de mivel a csaj cigizik ezért ő is elkezdte. Mindig megy utána, mindig helyesel a csajnak ilyen "papucs" lett. Titeket idegesített már ilyen?

2014. dec. 4. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Féltékeny vagy:D
2014. dec. 4. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyiksem volt kozeli baratod csak ugymond ismeros az osztalybol. 1 valaszolo jol irta feltekeny vagy, valoszinu hogy neked tetszik a srac ez ezert ne tetszik nekedmaz hogy a lanyhoz kozelebb all, mert van ha osszejonnek 😊
2014. dec. 4. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok. A srác amolyan haverom, a csaj meg sose tetszett.
2014. dec. 4. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2014. dec. 4. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy féltékeny vagy. Ha nem a fiúra, akkor a lányra. De létezik haveri-féltékenység: eddig jóban voltatok, voltak programok, most meg nincsenek, logikus, hogy nem érted. Nem baj, majd elmúlik. Vagy a barátságuk, vagy a ti barátságotok, de valahogy vége lesz. :) Én Neked drukkolok.
2014. dec. 4. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen haveri féltékenység lehet. A srác többet akar a csajtól de a csaj semmit nem akar vele. Egész órán röhög, ugrál, kiabál a csaj, mindig a középpontban akar lenni, nagyon idegesítő.
2014. dec. 4. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!