Mért van annyi irigy ember?
Passz
nekem kolléganőm mesélte fél éve összejött vkivel olyan boldog vilàggà kürtölné de nem teszi mert sokan irigyek lennének rà meg lehet el is itélnék hosz a sràc tuti gazdag mert fél év alatt a fél vilàgot bejàrtàk csodàs élmények emlékek nem tàrgyi.viszont a csaj mondta ugyanugy dolgozik pedig a sràc mondta hagyja ott az àllàsàt csak délelőttre cserélte este eggyüt lehessenek.a màsik munkàjàt is amit szeret csinàlni megtartja. -jo kicsit én is irigy voltam de csak arra milyen boldog!!meg osmerték egymàsg előtte de 3év mulva talàltak egymàsra. (Az a màgikis 3-as 😉).és a kolléganőm tökre olyan lehet mint én..ahogy mondta ugy megy ha ő is vàlt pénzt hish kellemetlenül érezné magàt..igaz szerelem..-erre bàrki irigy lehet akinem van szive..
De a mai vilàgba az emberek mire irigyek??a màsik kocsijàra lakàsàra hàzàra ruhàira ..
minek dràga kocsi amit félteni kell?lehet millios augoja az embernem a vad agy egy pici nyul is jól összetöri meg csak mérgelődés van miatta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!