Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mért van annyi irigy ember?

Mért van annyi irigy ember?

Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
Mert az erkölcs mint olyan kihalóban van.
2014. nov. 28. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Passz

nekem kolléganőm mesélte fél éve összejött vkivel olyan boldog vilàggà kürtölné de nem teszi mert sokan irigyek lennének rà meg lehet el is itélnék hosz a sràc tuti gazdag mert fél év alatt a fél vilàgot bejàrtàk csodàs élmények emlékek nem tàrgyi.viszont a csaj mondta ugyanugy dolgozik pedig a sràc mondta hagyja ott az àllàsàt csak délelőttre cserélte este eggyüt lehessenek.a màsik munkàjàt is amit szeret csinàlni megtartja. -jo kicsit én is irigy voltam de csak arra milyen boldog!!meg osmerték egymàsg előtte de 3év mulva talàltak egymàsra. (Az a màgikis 3-as 😉).és a kolléganőm tökre olyan lehet mint én..ahogy mondta ugy megy ha ő is vàlt pénzt hish kellemetlenül érezné magàt..igaz szerelem..-erre bàrki irigy lehet akinem van szive..

De a mai vilàgba az emberek mire irigyek??a màsik kocsijàra lakàsàra hàzàra ruhàira ..

minek dràga kocsi amit félteni kell?lehet millios augoja az embernem a vad agy egy pici nyul is jól összetöri meg csak mérgelődés van miatta..

2014. nov. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!