Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Kezdem megutálni...

Mit tegyek? Kezdem megutálni magam.

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon jó barátom de úgy érzek iránta mint még soha senki iránt (megjegyzem volt már jó pár komoly kapcsolatom) és nem szeretném elrontani a barátságunkat ezért ahhoz futamodok hogy minden más lánnyal kavarok és másképp nem tudok felejteni, a barátaim is mostanába mondják hogy mekkora "hímk***a" lettem és én is egyet értek velük mert egy emberbe ezt útlom a legjobban hogy kihasznál egy lányt csak hogy megfektesse hogy ezzel szórakozhasson ámbár én nem azért teszem a lány tudja, a helyzetről mert úgy gondoltam hogy sokkal jobban érezném magamat ha elmondom neki. tudnátok valami tanácsot adni hogyan tudnék le állni ezzel a helytelen cselekvéssel ? 16f
2014. nov. 24. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy dolgot soha ne felejts. Minden ki nem mondott szó, minden olyan dolog, amit megtehettél volna, de nem tetted, ezekre mindig emlékezni fogsz, amíg élsz. Inkább legyen kudarc a vége, de ha úgy érzel ahogy, mondd meg neki, ne hagyj magad mögött befejezetlen dolgokat. Másrészt 16 évesen lehetne picit "lightosabban" is fogalmazni. Ez a "megfektetni" dolog még kicsit erős, úgy gondolom. A helyesírásra pedig kicsit jobban figyelj, mert szerintem a "csajok" "csipázzák" azt, ha tudsz írni... ("hogy, mert, de, ezért" előtt általában vessző van, "leállni" egybe írva, "magam"-"at" nem kell) Sok sikert a lányhoz!
2014. nov. 24. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
16 évesen rengeteg komoly kapcsolatod lehetett, igen...:D
2014. nov. 24. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:
neked meg biztos van életed hogy ennél nincs jobb dolgod remélem sikeres maradsz továbbra is :)
2014. nov. 24. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindig azt mondom ,hogy az őszinteség a legjobb! mondd el neki. Egy lányt (legalábbis szerintem lányként mondom) meghatna , ha megmondanád neki ,hogy "érzek iránta(d) mint még soha senki iránt".
2014. nov. 25. 19:03
 5/5 anonim válasza:
Micsoda gondjaid vannak? Nem cserélünk?
2015. máj. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!