Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak a harmadik hét, de...

Csak a harmadik hét, de kezdem megutálni az egyetemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az első ok hogy nagyon rossz helyen van,több mint masfel óra utazas. Ezt főleg buszokon kell kell megtenni szóval kb leülni se tudok tanulni mert tömöttek. Ma is 1 db tanóram van de 3 órat fogok utazni..nettó időpazarlas.

A masodik hogy rengeteg a kolis valamint 2 közösségi eseményről is lemaradtam emiatt kezdek izolalódni,egy baratom sincs csak felületesen elbeszelgetek par emberkevel néha.

Koliba nem tudok menni,alberletre nincs penzunk nagyon..mit tehetnek?

18/F

2014. szept. 24. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudtad, hogy ilyen messze van...
2014. szept. 24. 09:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Ide vettek fel.

2.hely volt.

2014. szept. 24. 09:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Minden kezdet nehéz - tartja a közmondás. Később jobb lesz. Izolálódásról azért mé nem kell tartani. A kollégium sehogy sem megoldható? És ha 2-3-an bérelnétek egy kis lakást?
2014. szept. 24. 09:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Koliba nem engedik aki itt lakik a varosban.

Talan a lakast megprobaljuk.

2014. szept. 24. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért még ne ásd el a dolgot:D Én első év végén meg a barátomnak bőgtem, hogy hogy fogok kibírni 6 évet... aztán most meg azért sírok, hogy vége:)

Próbáld meg kicsit ismerkedni, üljetek be órák után valahová:)

2014. szept. 24. 10:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Én szívesen beülnék de nincs kivel.

Ilyen 4-6 fős főleg kolis klikkek vannak akik jól elvannak egymassal oda nem tudok beferkozni.

Talan ha jo pasi lennek sikerulne,de az se vagyok.

2014. szept. 24. 10:35
 7/9 anonim ***** válasza:

"de az se vagyok." Ezt engedd át a lányoknak, hogy eldöntsék. (Egy bokszedző ezzel indította el a versenyzőket, aki fstak a félélemtől: önbizalom és hasizom nélkül még szrni sem lehet.)

Nincs a mi kis hazánkban olyan nagy város, ahol másfél órát kell bumlizni az iskolába, munkahelyre- hol a viharban élsz? Ha emiatt lemaradsz közösségi eseményekről (még alig volt idő ezekre, nincs gáz) akkor lehet, hogy egy kis garzont bérelni kéne együtt, ahol aludni lehet hét közben. A kapcsolatokhoz, barátságokhoz idő kell.. Lassan, de kialakul majd, És nem feltétlenül a nagy létszámú eseményeken, hanem a szünetekben kis beszélgetésekkel indulva.

2014. szept. 24. 10:49
 8/9 A kérdező kommentje:

Budapest

Maga az út nem lenne ilyen hosszú de vagy 20 percet radob a vuszokra varakozas meg a dugók.(A buszokat nem lehet összehangolni)

Annyira nem latom veszesen a helyzetet csak elegge hangulatromboloak ezek a dolgok.

2014. szept. 24. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Budapesten simán van olyan, hogy másfél óra az utazási idő.

Ha valaki pl: Erzsébeten, Csepelen, Lőrincen vagy Soroksáron lakik (mind Pesten van), akkor több mint másfél óra, amíg eljut pl az Óbudai Egyetemre, de a Corvinus is kb egy óra, a PSZF majdnem másfél, ELTE ÁJK 1 óra 10 perc pedig ez utóbbi három Pesten van (a bátyám barátnői tőlünk jártak anno egy ideig, amíg "dúlt a láv" innen az info). Szóval ha valaki nem a belvárosba lakik akkor tényleg problémás a dolog utazás fronton :(

Egyébként, hogy "on" is legyek, azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg a facebook csoportokon keresztül ismerkedni emberekkel, pl akik segítenek egymásnak, rengeteg ilyen csoport van. ha valaki feltesz egy kérdést, vagy segítséget kér igyekezz segítőkészen hozzáállni. Anno mikor kezdtem a fősulit én is így voltam az első két hónapban, mint te, aztán beléptem a HÖK-be és rengeteg eseményt szerveztem, lettek barátaim stb.

Kitartást, ne add fel. :) Az utazgatás egyébként csak az elején gáz, később már a csoporttársakkal majd össze tudjátok hangolni. Amúgy addig próbálj kitűnnik azzal, hogy nagyon képben vagy az anyaggal és jólinformált vagy. :) Sok sikert. :)

2014. szept. 24. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!