Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kezdem megutálni a nőket?

Kezdem megutálni a nőket?

Figyelt kérdés
Kezdem megutálni a nőket.37 éves férfi vagyok,és folyton elutasítás jut osztályrészül.Akár milyen finoman próbálkozom,úgy néznek rám(a nők)mintha baltás sorozatgyilkos volnék.VAgy átnéznek rajtam(semmibe vesznek)vagy azt kérdezik,hogy miért piszkálsz?Ha ismerkedni akarok,szeretnék azt zaklatásnak veszik.El is ment teljesen a kedvem az egésztől.
2013. máj. 28. 22:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kezded
2013. máj. 28. 22:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Rosszul közelíted meg. Határozottság,Bátorság és barátságos mosoly. Aztán az is lehet,hogy rossz lányoknál próbálkozol
2013. máj. 28. 22:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Biztos rendben van minden a házad táján?

Ha úgy nézel bele a tükörbe, hogy "ki ez a senki", akkor mások is ezt fogják látni benned.

Ahogy állsz a dolgokhoz, úgy kapod a viszonzást is.

2013. máj. 28. 22:34
 4/13 anonim ***** válasza:
így kezdődik egy sorozatgyilkos pályafutása
2013. máj. 28. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha baltás sorozatgyilkos lennél, én buknék rád. Egy kis plusz izgalom sosem árt. :)

De egy baltás sorozatgyilkos nem nyígna itt egy kis figyelemért...

Ez így szánalmas.

És most úúúútálj!!! :P

2013. máj. 28. 22:42
 6/13 anonim válasza:
Uram én azt gondolom, hogy rossz helyen jár. Ilyen korban az embernek már nagyon kevés esélye van arra hogy a berögződéseit megváltoztassa és ez által javítson az élete bizonyos részein. Javaslom, hogy szakértő pszichológustól kérjen tanácsot (persze kerülve a gyógyszeres kezelés bármely formáját). Szerintem ilyenkor a dolog már megér annyit, hogy szakemberhez forduljon és közösen teremtsenek valamiféle krízist az életében, ami ebből az állapotból kilendíti.
2013. máj. 28. 22:43
 7/13 anonim ***** válasza:

22:35 szerintem van benne valami XD

2.-nak igaza van. Nem lehet csak úgy megutálni a nőket:D

Úgy mondod mintha a "nők" egy dolog lenne. Nagyon sokféle nő létezik. Vannak normálisak is.

2013. máj. 28. 22:43
 8/13 anonim ***** válasza:

akkor azokat utáld, akik visszautasítottak,

amúgy ha így akarsz ismerkedni, akkor az ellenszenvedet észre is lehet venni, próbálj kicsit másképpen hozzáállni ill megközelíteni az ismerkedést N

2013. máj. 28. 22:51
 9/13 The Other ***** válasza:

Figyelj, a körülményeket is tisztázni kellene.

Például ha 14 éveseknél próbálkozol, akkor nem csoda, ha sikítanak, pláne akkor, ha még a baltát se teszed le...

2013. máj. 28. 22:52
 10/13 anonim ***** válasza:
17%
Őszinte részvétem,csodálkozom hogy nem lettél még öngyilkos.Én huszonéves vagyok de már most azon godnolkozom hogy ki kéne nyírni magam,mi lesz még később?
2013. máj. 28. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!