ölelés lányokkal rendben van, de fiúkkal nem szoktam, mert bu. Z. is. Mi az ami helyettesíthet egy ilyet érzelmileg?
Figyelt kérdés
engem nagyon feltölt egy ölelés, és szükségem van rá egyrészt, meg egy barátságban lánnyal így mutatom ki a szeretetem pl. fiú haverjaimnál mi az ami ennyire feltölthet engem, de nem bu.z.is?2014. nov. 23. 21:43
11/14 A kérdező kommentje:
22 vagyok. el lehet viccelődni, saját kézfogást kitalálni, de abban nem tudom.. mindegy... keresek több lányismárőst, akiket ölelgethetek xd
2014. nov. 23. 22:26
12/14 anonim válasza:
Én még életemben nem láttam fiúkat ölelkezni... És jobb is.
13/14 A kérdező kommentje:
engem csak rokon ölelt meg, meg egyszer volt egy bátorító ölelés egy buliban egy haver haverjától.. az is jó esett :) a lelkembe látott akkor :) látta mi a bajom aztán meg bebasztonk atom, széthánytam a helyet xdddd
de csak úgy, vagy köszönésnek fiúkat én sem láttam még. és jobb is :) szerintdm is :)
2014. nov. 23. 23:20
14/14 anonim válasza:
Találkozáskor, elköszönéskor szoktak a férfiak / fiúk kezet fogni, egymáshoz hajolni, és egy félkezes ölelést elejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!