Nektek van olyan ember az életetekben, aki ha rossz passzba vagy, csak megfogja a kezed, és azt mondja "Ne aggódj, minden rendben lesz! "?
Figyelt kérdés
sok ember vesz körül, van 2-3 közelebbi barátom, de csak egyet tudok, aki ezt tenné. De pár évvel ezelőtt ő sem volt.
Nektek van ilyen ember az életetekbe?
2014. okt. 20. 19:33
1/12 anonim válasza:
Nincs, mert mindenki tudja, aki ismer, hogy ha rossz passzban vagyok, akkor nem ilyesmire vágyok.
2/12 anonim válasza:
Nem igazán. :/
Saját magam vagyok saját magamnak vagy másnak.
3/12 anonim válasza:
Nincs :)
Szinte senki nincs a környezetemben és nem is nagyon vagyok már rossz passzban. Ha problémám van inkább nevetek :)
4/12 anonim válasza:
Van. Egy igazi angyal. Rézangyal.
5/12 anonim válasza:
Nincs, aki a kezemet megfogja, de azért ilyeneket szoktak nekem mondani néha, és én is másoknak, ha kell.
6/12 anonim válasza:
Ezt azért kérdezed mert kíváncsi vagy hány embernek van, vagy mert neked mindig szükséged van ilyenre? Javaslom foglalkozz magaddal többet és ismerd meg magad jobban.
7/12 anonim válasza:
Másoknak én vagyok,de ha már nekem lenne szükségem valakire,bizony egyedül maradnék.
Alig tudtam kilábalni a depresszióból,néha-néha visszaesek egy "lépcsőfokot".
8/12 anonim válasza:
Sajnos nincs.
Anyukám és a pár barátnőm is tipikusan rossz vígasztalók.
L20
9/12 anonim válasza:
Nincs. Csak egy-kettő olyan ember van, aki látszólag próbál segíteni, de látom, hogy nem érdekli a dolog igazán őket.
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom srácok! :(
Olyan magányosak vagyunk, pedig látszólag mennyi ember vesz körül. Rám bármikor rámírhattok!
Segítek ha tudok és ki tujda, még barátság is kialakulhat! :)
2015. ápr. 5. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!