Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek van olyan ember az...

Nektek van olyan ember az életetekben, aki ha rossz passzba vagy, csak megfogja a kezed, és azt mondja "Ne aggódj, minden rendben lesz! "?

Figyelt kérdés

sok ember vesz körül, van 2-3 közelebbi barátom, de csak egyet tudok, aki ezt tenné. De pár évvel ezelőtt ő sem volt.

Nektek van ilyen ember az életetekbe?

2014. okt. 20. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon köszönjük!

Habár én az #5-ös vagyok, és nem érzem magam magányosnak, max néha.

Én azt gondolom, hogy az egy nagyon fontos és elérendő képesség, hogy társ nélkül is tudjuk ezt magunknak mondani, megnyugtatni és erőt adni magunknak. A belső biztonság, vagy stabilitás szerintem felnőtt korra igen fontos, hogy kialakuljon.

2015. ápr. 6. 01:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Igazad van!

Én 21 vagyok és sokszor nem érzem magam felnőttnek, sem pedig stabilnak. Néha csak néha jó lenne kibeszélni magamból a dolgokat, de nem vagyok olyan emberekkel körülvéve, akikben 100%-ban megbízok, így falakat húzok magam köré hogy csalódás se érjen. Alapvetően nyitott vagyok, de ritka az az ember, akivel "lelkizni" is merek vagy szeretek!

2015. ápr. 6. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!