Nektek van olyan ember az életetekben, aki ha rossz passzba vagy, csak megfogja a kezed, és azt mondja "Ne aggódj, minden rendben lesz! "?
sok ember vesz körül, van 2-3 közelebbi barátom, de csak egyet tudok, aki ezt tenné. De pár évvel ezelőtt ő sem volt.
Nektek van ilyen ember az életetekbe?
Nagyon köszönjük!
Habár én az #5-ös vagyok, és nem érzem magam magányosnak, max néha.
Én azt gondolom, hogy az egy nagyon fontos és elérendő képesség, hogy társ nélkül is tudjuk ezt magunknak mondani, megnyugtatni és erőt adni magunknak. A belső biztonság, vagy stabilitás szerintem felnőtt korra igen fontos, hogy kialakuljon.
Igazad van!
Én 21 vagyok és sokszor nem érzem magam felnőttnek, sem pedig stabilnak. Néha csak néha jó lenne kibeszélni magamból a dolgokat, de nem vagyok olyan emberekkel körülvéve, akikben 100%-ban megbízok, így falakat húzok magam köré hogy csalódás se érjen. Alapvetően nyitott vagyok, de ritka az az ember, akivel "lelkizni" is merek vagy szeretek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!