Miért nem lehet megérteni, hogy nem vagyunk egyformák?
Ha nincs kedved ne menj, én is kiakadok a tökfaragósditól. Én pudingot csinálok a sütőtökből, nem faragom :D. Bár amikor kicsi voltam mi is faragtunk, nem ezt a nagy narancssárga tököt, hanem a hosszút, vékonyra hámoztam, a belét meg megettem :D!
Na szóval, nem muszáj elmenni, mond meg nekik, hogy elsején szülinapi bulid lesz :D!
Igen, nyomiság. Attól hogy te hülyeségnek tartod, még nem kell elrontanod mások örömét. Ez nem a tökfaragásról szól, hanem a közösségről és a kapcsolataid ápolásáról. Ha nem mész el velük, és még sokszor nem mész el velük mikor hívnak, az lesz hogy a végén sehova se fognak hívni. Kicsit negatív és befele forduló vagy, hadd adjak egy jó tanácsot: nővérem is ezt csinálta, minden közösségi programból kivonta magát, mindenre azt mondta hogy nem megy mert az hülyeség, most 23 éves, se barátai, se pasija, otthon ül a gép előtt egész nap.
Ne akarj ilyen jövőt magadnak. Vedd ki a részed a közösségi életből, és ne sajnáltasd magad hogy nov1 a szülinapod.
Na, harmadik, te tipikusan az a gyökér megmondó ember vagy, akiktől a fejemet fogva menekülök! :D
Először is, vannak barátaim. Ez egy nagyobb baráti kör, és el szoktam velük menni olyan programokra, amik érdekelnek... DE ha mégsem tenném, és esetleg szívesebben tölteném az egész életemet egyesegyedül, akkor sem lenne jogod kiosztani engem. Remélem, eddig érted. :) Továbbá nem vagy te senki, hogy megmondd, mi negatív és mi pozitív. Lehet véleményed, szuper, hogy van is, de szépen kérlek, normális stílusban add magad elő, különben meg ne csodálkozz, ha ugyanezt a lekezelő hangnemet kapod vissza. ;)
A többieknek köszönöm! Én egyszerűen hülyeségnek tartom ezt az "ünnepet", főleg mert a családommal sosem tartottuk, és igazából Valentin-napon sem adunk semmit egymásnak a barátommal, mert tőlem ez idegen. A karácsonyi készülődést viszont már novemberben elkezdem, a húsvétot is imádom, szóval mkinek megvannak a maga dolgai, és sztem egy igazi barátságba beleférnek ezek a különbségek. Ha mondjuk lenne sütisütés + filmezés + ezek mellé a faragás, vagy vmi plusz program, még talán azt mondanám, hogy oké...
Amúgy nem sajnáltattam magam a szülinapom miatt, csak hozzátartozott ez a tény a történethez...
És nem lesz szülinapi bulim. Vagyis én nem tudok róla. :D Kamuzni meg nem fogok... Az ilyen tinikből lesznek amúgy az agyatlan felnőttek, akik mindig mennek a tömeg után, és hiába vannak egyedi érzéseik, gondolataik, elnyomják a többség miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!