Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez most normális?

Ez most normális?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, nem akármilyen barátnő .Kiskorunk óta barátok vagyunk és nagyjából mindent megosztunk egymással, tabu témánk egyáltalán nincs. egyszer egy héten össze szoktunk futni és akkor átbeszéljük mindkettőnk életét.A gond az , hogy nekem lett barátom, és van mikor elmaradnak a péntek esték , főleg most, hogy készültem egy vizsgámra és suli mellett még dolgozom is. Nehéz beosztani azt a kis maradék hétvégét ,hogy mindenki igényét "kielégítsem" pontosabban a barátnőm és a barátom között. Ha lemondom a barátnős péntekemet a barátnőm teljesen kifordul magából és sérteget , legutóbb fenyegetett.. és totál kiborul , de ha a barátnőmre fordítom a pénteken a barátom akad ki hogy inkább mást választok . Ezért már úgy csinálom, hogy mivel pénteken este 6-ig dolgozom így ,barátomhoz nem megyek(mert nem helyi)így ráfogtam hogy amire átérek A-ból B-be oda érek este 10-re .. így van időm a barátnőmre.. bár fáradtan és nyúzottan de meghozom ezt az áldozatot ,de ezt a barátnőm egyáltalán nem veszi figyelembe ,nem értékeli. Most hétvégén tanultam pénteken meg fáradt is voltam meló után és úgy döntöttem itthon maradok. Ezen a pénteken barátnőm kiakadt, hogy ,hogy hogy nem érek rá . Ne kifogásoljam h fáradt vagyok és tanulok hanem ha nincs kedvem vele lenni mondjam meg őszintén, erről szó sem volt mindig szívesen találkozok vele. A lényeg nem mentem. Ő úgy volt hogy akkor másnap biztos vele leszek bepótolom a pénteket , de én barátomhoz mentem és itt nagyon elásta magát a barátnőm. Olyanokat enged meg magának ami egyenesen más rég szájba baszta volna. Csak van egy dolog amit csak Ő tud és nekem azzal a dologgal tönkre teheti a kapcsolatomat. Így patt helyzetbe kerültem .

Valakinek valami tanács?

2014. okt. 20. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Ráb*sztál. Vagy úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül, vagy a kapcsolatod bánja, bár lehet, hogy így is az lesz.

Nem barátod ő már neked, hanem zsarolód és jól járnál, ha megszabadulnál tőle a kapcsolatodra már így is keresztet vethetsz, ha van valami, amivel tönkre lehet tenni, akkor amiatt tönkre fog menni.

2014. okt. 20. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek az 1-esel és jobb lenne, ha azt a bizonyos titkot a barátod tőled hallaná először...
2014. okt. 20. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem ilyen vészes a helyzet, gondolom már nagyon hozzád nőtt és nem akar elveszíteni. Lehet, hogy ő csak azt látja, hogy lecserélted egy fiúra.

Próbálj meg beszélni vele RENDESEN és akkor lehet hogy megérti.

2014. okt. 20. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem normális, amit ez a csaj csinál. Én a helyedben nem akarnék ezek után vele barátkozni és ezt meg is mondanám neki és azt is, hogy nem a srác miatt, hanem mert ilyen szánalmasan viselkedik. Hidd el, rá lehet venni, hogy ne mondja el a titkodat, mondd meg neki, hogy legalább ennyire őrizze meg a méltóságát és ennyi tartása legyen, hogy elfogadja, hogy hülyén viselkedik és ezért te már nem akarsz barátkozni vele, jogod van hozzá. Neki talán jobb lenne, ha csak azért lennétek barátok továbbra is, mert félsz, hogy elmondja azt a dolgoz? Ha maradt még benne valami méltóság, akkor tartsa tiszteletben a döntésed és ne akarjon bosszút állni.
2014. okt. 21. 00:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Skype???
2014. okt. 21. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!