Most mit tegyek? Normális válaszokat eléggé hosszú lesz!
Figyelt kérdés
én egy 20éves fiú vagyok, debrecenben élek, volt nekem egy barátom aki 17éves, meg egy öccse aki 14éves.. az öcse még régebben nyomult rám én bisze,x vagyok de nem foglalkoztam vele, testvérével véget vetettem meg vele is a barátságot, mert a 17éves testvére, az egy igazi idióta segg,fej volt kutyába se nézett, ez idáig oké: van most egy 16éves haverom elvagyok vele hülyülünk billiárdozunk, kocsmázunk elvagyunk én vagyok neki a legjobb haverja sajna nekem sincs sok szóval nekem is kb ö ez a 16évessel is kutyául bánt ez a 17éves srác rájött hogy nem igaz barát, ott hagyta ezt a 17évest, és ez a 16éves inkább velem haverkodott elhülyülünk meg minden megmondtam neki hogy ezzel a 17évessel többet ne haverkodjon meg is igérte tudja h egy szemét fa,sz tegnap este meg észre vettem hogy FB-n ujra haverok majd ma beolvasok neki, mit tegyek szerintetek? bocsánat ha érthetetlen hosszú csak fáradt vagyok már.2014. okt. 3. 01:27
1/2 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de szerintem ne te döntsd el, hogy kivel haverkodjon...
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz, semmi közöd hozzá, kivel haverkodik a srác, nem tilthatod meg neki. Ha a másik gyerek egy gyökér, és nem igaz barát, ahogy állítod, a haverod majd magától rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!