Szerintetek ez normális amit érzek?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom iránt valami furcsa kötődést érzek, és ő is irántam,rengeteget akarok vele lenni,sokszor gondolok rá. 14f2014. okt. 2. 19:23
1/2 anonim válasza:
Nem. Nekem is van legjobb barátom, nagyon jó fej, de valahogy sosem jutott eszembe, hogy most vele kéne lenni.
Az hogy délután el lehetne menni vagy csinálni kéne valami hülyeséget eszembejutott, de csak azért mert olyan unalmas az iskola, hogy 8 órűn át kismillió dolgon gondolkodok. Úgy hogy mentem valahova vagy gépeztem soha nem jutott eszembe.
Miért akarsz velelenni?
Nem trollkodásból írom, de ha azért mert "Vicces, jófej, jó a kisugárzása, mellette boldog vagyok" Akkor ez már bu*ziság.
2/2 A kérdező kommentje:
én is úgy értettem, hogy el kéne vele menni valahova.Énis úgy értettem ahogy te.
2014. okt. 2. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!