Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A problémám az, hogy egyedül...

A problémám az, hogy egyedül vagyok sokat. Nincsenek barátaim 27éves vagyok. Mit csináljak, hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés
Hol lehet barátokat szerezni,ha valaki munkanélküli és egyedül van otthon,és már nem jár iskolába?

2014. okt. 16. 12:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

-neten hobbi klub (az a tevékenység a hobbi, amivel a szabadidődet Szívesen töltöd, ami feltölt, kikapcsol! Ha egy éve nem sakkoztál, az nem hobbi) keress új hobbit (tornaklub, hímző/kötő/kézimunka kör, könyvklub stb. Ha a környéken vmire lenne Igény, szervezz egyet

- keress munkahelyet vagy menj be az önkormányzathoz, hogy "csókolom, jöttem. Életerős fiatal vagyok, tessék munkát adni, önkéntesként is dolgoznék" vagy, ha van vmilyen szakmád akkor olyan cégekhez becsöngetni

- ne otthon edzz, hanem járj el. Ha amiatt nem jársz el, mert az pénzbe kerül, akkor fuss. Hátha más is jár és jól jönne egy társ

- keresd fel a régi osztálytársakat, csoporttarsakat

2014. okt. 23. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!