Eldobtak és most egyedül vagyok (? )
A legjobb barátnőm játszi könnyedséggel kidobott, mert neki új baráti köre van. Vannak rajta kivül is barátaim, de nem olyan jó barátok, inkább osztálytársak. Nagyon szeretnék végre legalább egy jó barátot, aki nem fog csak úgy eldobni, és megért, őszinte lehetek vele. Persze ez forditva is igaz lenne. Mivel nem vagyok túlságosan eljárós, bulizós, nincs sok lehetőségem a barátkozásra. Ezt a lehetőséget választottam elkeseredésemben.
16 éves lány vagyok. Budapest környékén élek, pesten tanulok. Művészeti iskolában tanulok. A stilusom nem hétköznapi. Szeretek irni, olvasni, rajzolni, filmeket nézni. Leginkább rockot hallgatok, szeretem a koncerteket, fesztiválokat.
Ha valaki (lány) szeretni barátkozni az nyugodtan irjon üzenetet :)
Hát ha bulizós lennél se lenne több barátod hidd el.Én "bulizós" vagyok havi 1x-2x nagy ritkán 3x is megyek bulizni. Legjobb barátnőmmel megyek és ő hív még 1-2 lányt magával.Jó velük össze ismerkedtem,de mind olyan,hogy ha csak én hívnám őket nem jönnének.
Persze legjobb barátnőmön kívül szeretnék még több barátod,havert.Legjobb barátnőmnek van barátja aztán nem ér rám állandóan.Meg a melóhelyén is hétköznap van szabadnapja.El is költözött.Szóval vele már ritkában találkozok.Így jó lenne pár új ember.
De elég nehéz ismerkedni úgy,hogy a 4 fal közt ülök.Napi 3x leviszem a kutyámat és annyi.
Heti 1x találkozok legjobb barátnőmmel.
Amit ajánlottak nekem is ismerkedéshez, vmi sport vagy hobbival kapcsolatban,a lényeg közös érdeklődésű emberekkel kell ismerkedni :)
Gondolom suliba jársz,akkor ott.
Én dolgozok,de velem egy korúak nincsenek vagyis van egy srác,vele elvagyok.Talán ha nem lenne barátnője össze is tudnék vele jönni :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!