A barátnőimmel megígértünk, megfogadtunk egymásnak vmit, amit egyedül én tartottam be (, mint kiderült) ; mit tegyek?
17 éves lány vagyok.
A sulink, nézeteink miatt volt egy olyan fogadalmunk, hogy nem fekszünk le senkivel a házasságunkig. Hát, úgy látszik, csak én tartottam be ezt idáig...
Nagyon elkeserít, hogy én nagyon sok mindenről lemondtam, hogy tartani tudjam ezt, ők pedig szépen lefeküdtek a barátjukkal. Mindig engem kérdezgettek, h na, lefeküdtem vkivel? Tetszik megint valaki? Nagyon nehéz volt, és úgy éreztem, h minden erőmre szükségem van. Erre kiderült, hogy ők nem tartották be. És mintha mi sem történt volna, úgy beszélnek most róla... Persze, én úgy gondoltam, h azért ez csak ideig-óráig tartható, de én azért kitartottam. Most kinéznek maguk közül, mindenben kritizálnak, már nem tartanak a barátnőjüknek. Én emiatt az ígéret miatt kellett, hogy lemondjak talán az igazi szerelmemről...
Mégis mit kellene csinálnom???
Tudod, növesztettem, csak becsaptak. Én olyan ember vagyok, aki tartja a szavát, és nem ver át másokat, szerintem ez nem baj...
Nem hiszem, hogy az évek határozzák meg csakis és kizárólag, de észben tartom.
u.i.: szerintem már sokan megelőztek...
Nekem azt mondták, h "megerősítették a kapcsolatukat". Nem hinném, h megbánták...
Igen? Hát, én félek. Félek, mert én szerettem/szeretem/ azt a fiút.
Ha egy fiú szeret, az tiszteletben tartja, hogy nem akarsz lefeküdni vele az esküvő előtt.
Aki nem, azt nem érdemes sajnálni. Nem maradtál le semmiről.
A szexnek semmi köze az igaz szerelemhez.
Ok. Hát akkor így jártam :/
Majd igyekszem felnőni, meg nem gyerekesen gondolkozni...
Bocsánat, de teljesen ellentétesek a válaszaitok :(
Attól még, persze ment a zöld kéz :)
Majd megoldom, máshogy :) köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!