Nagyon félek! :/ Mit tegyek?
Figyelt kérdés
8.os vagyok, most lesznek a felvételik meg minden, már megvan a suli hogy hová jelentkezem, kitünő tanuló vagyok szóval valószínüleg felvesznek majd, de nem bizom el magam inkább. Amiatt aggódok hogy mostani osztályomban, nagyon jó barátságaim vannak, ovis kortól, 10 éves barátságok fiukkal lányokkal vegyesen (lány vagyok), legjobb barátaim, és félek az elvesztésüktől. Olyanok jutnak az eszembe hogy mivan ha az iskolában ahová megyek nem fogadnak majd el? hogy nem fogok több ilyen jó barátot találni,akik ennyire hasonlítanának rám, és ennyire ismernének, hogy nem találkozom már többet a mostani barátaimmal stb. ha megtehetném visszapörgetném az időt hogy több időt lehessek velük. és annyira hiányoznak majd.2014. okt. 14. 17:59
1/2 anonim válasza:
hát én fos osztályba kerültem középiskolában ahol nem fogadtak el és a régi barátaimmal se tudtam tartani a kapcsolatot. szóval van miért aggódni, olyan sokmindent szerintem nem lehet tenni ez ellen
2/2 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges "ilyen mi lesz, ha....." dolgokon parázni. Ráadásul még egy évet maradsz az általánosban. Nekem pl. egy viszonylag jó osztályom volt általános iskolában és teljesen azt hittem, hogy mennyire jó lesz a gimi, hát 26 lány volt és 4 fiú, gondolhatod, hogy ennyi lány egyfolytában fúrja egymást, engem teljesen kiközösítettek. Eljöttem onnan, bekerültem egy nagyon jó közösségbe, majd megint sulit kellett váltanom és az is teljesen jó volt. Szerencse kérdése, de előre ezt nem lehet megmondani, hogy milyenek lesznek az osztálytársaid. Ja és még valami 2 legjobb barátnőm az általánosból van, több, mint 20 éves barátságok, heti szinten találkozunk :) Ha kitartasz a barátaid mellett, akkor nagy valószínűséggel ők is ki fognak melletted tartani, akik pedig nem, azokkal meg úgysem érdemes barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!