Félek hogy elfogom veszíteni a legjobb barátnőmet! Mit
tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ez volt a suliban az utolsó évünk együtt... Mindketten másik iskolába megyünk tovább. Nekem sajnos el kellett költöznöm a városból egy másikba de csak 1 óra az út és bár mikor ha hív már megyek is. Edzésre is együtt jártunk egy darabig engem sajnos meg kell műteni egy sérülésem miatt és így nem edzhetek. Pedig ennek a sportnak is köszönhetem hogy ilyen közel kerültünk egymáshoz. Most hogy szeptemberben nem vele fogom ugye kezdeni a sulit viszont most volt neki a gólya tábor és nagyon lelkesen mesélte hogy egy ilyen csajt meg olyat ismert meg és hogy nagyon jó fejek jól el vannak. Lehet hogy a féltékenység beszél belőlem de akkor is Ő az ÉN BARÁTNŐM :( Én persze meg hallgattam de nagyon rosszul esett ahogy beszélt róla. Egyben jó volt hogy ezt elmondta nekem mert így azt következtettem le hogy nem akarja titkolni. És a beszélgetés végén el sírtam magam és amikor köszöntünk el a telefonban akkor hallhatta a hangomon a sírást. És rá kérdezett és akkor be kell vallanom hirtelen hazudtam neki, mert nem akartam neki el mondani hogy ja csak nagyon rosszul esett hogy az újdon sült barátnődről mesélsz, ezért azt mondtam neki hogy ja csak furi lesz nélküled kezdeni az új sulit :( és erre csak annyit mondott hogy majd el múlik de nélküled is :) És félek hogy a suli miatt nem fogunk tudni annyit találkozni, mert neki is és nekem is sokat kell tanulnunk a gimi első évében. És az edzésen sem találkozunk mert én már a sérülésem miatt nem járok. Ezért attól tartok elhidegül a kapcsolatom vele és már nem lesz soha olyan jó. MIT TEGYEK! ÉRTELMES VÁLASZOKAT PLS :(
Eloszor is ha tenyleg igaz a baratsagotok akkor nem fog tonkre menni, de ahozz mindketten kell akarjatok, hogy fenn maradjon. Masodszor pedig gondolj bele, nem varhatod el, hogy ne keressen uj baratnoket, s mindig csak rad gondoljon... Neki is meg neked is meg kell legyen a privat sajat kis eletetek. Es biztos vagyok benne, hogy mindkettotoknek fog kialakulni uj baratsagok, foleg ha meg csak most mentek gimibe... En mar vegeztem a kozepiskolaval es igen bentlakasos voltam s olyan baratsag alakult ki a szobatarsammal, hogy az osszes idonket egyutt toltottuk ejjel-nappal. Mikor vege lett a negy ev kozepsulis intris eletnek, attol nem allt meg az ido. En elkerultem egyetemre, es jelzem kozel 150 km van koztunk, de attol ugyan ugy a legjobb baratnom. Es nap mint nap beszelunk ha kell orakat, es amikor csak lehet ugy is megoldjuk hogy talalkozzunk... Most egy kicsit gondolkozz el, tenyleg megeri azon enni magad, sirankozni, hogy lettek uj baratnoi? Eltelik egy ev s te is maskepp fogsz beszelgetni, es ha igazi a baratsagotok, akkor egy ev mulva is ugyanugy a baratnod lesz mint most : )
2014. aug. 29. 20:16
2/5 anonim válasza:
Ha igazi barátnők vagytok, akkor még 20 év múlva is azok lesztek. Attól, hogy nem fogtok minden nap együtt lógni, még követitek egymás életét, beszámoltok egymásnak a fontos dolgaitokról, és egymást fogjátok felhívni, ha valami öröm/bánat ér. A legjobb barátnőmmel 15 éve vagyunk barátnők. Mindketten mostanában szültünk, nemsokára mehetünk együtt baba-mama klubba. :)
2014. aug. 29. 20:17
3/5 anonim válasza:
ez már a sokadik pont ugyanilyen kérdés amit látok. mindet lányok tették fel.
most komolyan. csak a fiúk maradnak barátok úgy, hogy jó ideig nem találkoznak? vagy a lányoknak csak az számit barátnak akivel sűrűn találkozik?
a válaszom: nem, nem fog tönkremenni a barátságotok (habár ha ennyire kisajátitod őt (esküszöm mintha leszbi lennél) akkor tuti elfogod veszteni)
pontozzatok le engem pont nem érdekel.
2014. aug. 29. 20:18
4/5 anonim válasza:
A barátnőd szeret ismerkedni,barátkozni. Jó új barátokra szert tenni és gondolom ő is örül ennek ezért mesél róluk olyan sokat. Amiatt meg igazán ne aggódj hogy tönkre megy a barátságotok mert ha igazán jó barátnőd akkor - bár nem fogtok annyit találkozni mint régen - megmarad a baráti kapcsolatotok.
2014. aug. 29. 21:02
5/5 anonim válasza:
25 éve ismertem meg a legjobb barátnőmet! 9 évig lakott a szemben lévő házban, aztán 13 évig 25 km-re tőlem, és az utolsó 3 évben 1200 km lett közöttünk.
A barátságunk semmit sem változott. Igaz, hogy évente csak 2-3 alkalommal találkozunk, de nem ez számít, hanem az, hogy minden nap beszélünk interneten, és napi szinten tudunk egymás dolgairól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!