Ma voltam gimis gólyatáborban, és valahogy nem éreztem összhangot egy emberrel sem. Félek. Jobb lesz?
Nagyon más szinte majdnem minden lány, fiú a leendő osztályomból. Ma volt gólyatábor, és igazság szerint nem beszéltem senkivel:S Félek,hogy nem fogok találni barátokat. És a legrosszabb,hogy sokan ismerik már egymást,mert elötte egy suliba jártak (stb.ők együtt voltak) és én pedig senkit és egyedül.
Változni fog ez még?
akik ismerték egymást beszélgettek állandóan,nevettek... szóval tuti hogy jóban vannak.
És alapból, tudom hogy nem szerénynek kell lenni,hanem magabiztosnak stb. és el is terveztem,hogy beszélek minnél több emberrel, de akkor valahogy nem tudtam megszólalni, izgultam stb. Így tuti hogy érezni fogják hogy ilyen szerény,csendes lány vagyok :(((
túlságosan rágörcsöls a dologra!
én is ebben az évben voltam gólyatáborban, eleinte kicsit igultam, de aztán jöttek a dolgok magaktól :)
fel kell venni egy "vezető szerepet" és akkor nem te fogsz odamenni emberekhez, hanem ők jönnek hozzád(, bár ez függ a külsőtől!!!)
ennyi az egész magabiztos+egyedi szöveg, jó kiállás, egyediség és a legfontosabb a humor szerintem :D egy-két hülye poén és máris benne a beszélgetésbe :D
mondjuk én fiú vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!