Mit csináljak? Felejtsem el őt örökre?
Figyelt kérdés
A volt legjobb barátommal nagyon megromlott a kapcsolatunk elég rövid időn belül,ennek az okát sajnos nem tudom,csak sejtem az pedig valószínűleg az új suli,új barátok stb. Mostanában már csak én keresem őt,ő meg egyáltalán nem keres. Amikor mondja,hogy majd írj,akkor soha nem ír. Mindig én írok rá 2 hét elteltével,hogy tudjam mi van vele. Ő elég fontos személy számomra,viszont amiket csinál/csinált velem azokból az jön le,hogy én nem vagyok számára fontos. Szerintetek mit csináljak? Vagy ti mit csinálnátok a helyemben? Felejtsem el őt és keressek más barátokat? A válaszokat előre is köszönöm!2014. okt. 10. 21:05
1/6 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy nem keresed őt. Vajon ő mikor keres majd téged? Vajon feltűnik-e neki, hogy nem jelentkezel?
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom,csak félek attól,hogy nem fog keresni. És köszönöm szépen a válaszodat!
2014. okt. 10. 21:16
3/6 anonim válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni, mint az első. Ha kezdem azt érezni, hogy egy barátom "eltávolodik", és hosszabb ideje csak én "hordom a hátamon" a barátságot, én is azt teszem. Vegyesek a tapasztalatok: van, aki "észreveszi magát", van, aki nem. Most is van egy ilyen "kétesélyes" ügyem, én is várok... De az sem megoldás, ha mindig te "tekersz". Inkább másra fordítsd az időd és az (érzelmi) energiád.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké,megfogadom a tanácsotokat. Neked is nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
2014. okt. 10. 21:43
5/6 anonim válasza:
most vagytok 9.esek?
sajnos nekem is akkor szakadt meg sok barátságom. nyolcadikban elválaszthatatlanok voltak, aztán időővel lekoptak.
volt akivel tartottam a kapcsolatot, de aztán barátunk lett, azóta alig beszélünk.
nehéz az ilyen, de ha ő nem keres sose, akkor hagyd.
persze elhívjhatod találkozni egyik nap suli után, azután hátha másképp állna hozzád.
18l
6/6 A kérdező kommentje:
Igen,most vagyunk 9.-esek. Igazából én nagyon szívesen tartanám vele a kapcsolatot,de ezek szerint ő nem szeretné. Igazából elhívnám,de lehet,hogy nemet mondana,hiszen még írni se ír és hívni sem hív,hogy mi van velem. És a válaszodat köszönöm szépen!
2014. okt. 11. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!