Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el örökre? A többi lent.
Figyelt kérdés
Már több mint 8 hónapja együtt vagyunk, de már többször elhagytam, de mindig vissza jön és próbálkozik, el akarom felejteni, mert sok rosszat csinált nekem, de nem tudom lefoglalni magam csak rá gondolok. Segítsetek.2014. máj. 27. 22:48
2/12 anonim válasza:
sok rosszat csinált neked, de ennek ellenére akarod őt. ülj le, egyes!
3/12 A kérdező kommentje:
Én 19 ő 36
2014. máj. 27. 22:50
4/12 A kérdező kommentje:
Igen sok rosszat csinált , de ennek ellenére is szeretem ez a baj sajnos:(
2014. máj. 27. 22:51
5/12 anonim válasza:
Vhogy éreztem,h te 18.19, őt mondjuk 30 körülire tettem volna.:D
Am meg kapcsolatmegszakítás. Teljesen. De úgyis benne leszel te még ebbe a dologba egy ideig...
6/12 A kérdező kommentje:
csefy. neked csak annyit hogy nem tudtam értelmezni a kérdést. A kérdés az hogyan felejtsem el örökre és nem az hogyan hódítsam vissza. Semmi ilyet nem írtam, hogy akarom Őt. Csak annyit, hogy rá gondolok és nem bírok felejteni;)
2014. máj. 27. 22:57
7/12 anonim válasza:
vagy olyan buta nő sajnos hogy újra és újra vissza fogod őt fogadni...
8/12 A kérdező kommentje:
És te azt miből gondolod, hogy buta nő vagyok? Vissza fogadni nem fogadtam vissza, csak próbálkozik mindenféle módon. Hívogat a házam elé jön stb. Így nem tudok felejteni. Szó sincs visszafogadásról.
2014. máj. 27. 23:08
9/12 anonim válasza:
akkor meg küld el a pics***ába ha nem képes megérteni.
Azt meg fogjátok fel végre h örökre elfelejteni ilyen nem létezik. nincs törlés gomb az agyban.
túllépni lehet ezeken a dolgokon. elfogadni-
10/12 A kérdező kommentje:
Te hogyan lépnél túl egy ilyen dolgon? Mellesleg hiába küldöm el akkor is visszajön.
2014. máj. 27. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!