Közénk akar állni? (többi lent)
Az osztályban összeveszett 2csaj akik legjobb barátok voltak,sülve-főve együtt voltak.Most már mind a kettő külön utakon jár.Sosem voltam velük jóban,mert régebben piszkos dolgokat műveltek mindenkivel még velem is,ezért tudom hol a határ azonban most az egyik csajnak lett új legjobb barátnője de a másik(méghozzá a rosszabb)hozzánk akar csapódni,és mivel a legjobb barátnőm jóba van vele félek hogy az a célja hogy szétválasszon minket(kinézem belőle)a barinőmmel mindig jobban kijön mint velem és a barinőm naívságából simán elcsábítja,szóval az is rossz hogy padtársak,és barinőm elég jól elhülyéskedik vele :(
Mit tegyek?Esetleg elmondjam az igazat hogy azért vesztek össze mert hazugságokat mondott a barátnőjéről és akkor egyedül maradna?Vagy mi?Segítseek!Ngyon a határ szélén vannak!

Tapasztalatból mondom, hogy a kételyeid, félelmeid kiadása a legrosszabb minden esetben;
1. a barátnőd azt hiszi, hogy Te nem tartod olyan komolynak a "szándékait" ami a barátságot illeti és azt hinné, azt gondolod, ő neki Te nem vagy annyira fontos... Pedig igyekszik ezt kifejezni.
2. Ezek után nem lesz mély a kapcsolat, mert barátnődben mindig benne lesz a tüske, Te egykor rossz barátnak nevezted.
Hiába is csak jó szándékkal tetted... A féltékenységet undorítónak, a kételyeket paranóiának és sértésnek veszik.
Nekem volt egy nagyon jó barátnőm, folyton dumáltunk, sülve főve együtt lógtunk. Aztán valami a viselkedésében rosszul esett én meg elfojtottam, majd elmondtam neki... Bólogatott, magyarázkodott, utána meglátta bennem, túl érzékeny vagyok, az alap dolgain kapom fel a vizet... és a végén lekoptatott finoman...
Meg volt egy barátnőm, semmi rosszat nem tettem neki, csak új környezetben másokkal is barátkoztam, egy picikét hanyagolva őt, de persze rá is figyeltem, ő meg first world problemet csinált ebből és elmondta élőben és utána mindig elmondta ha épp nem úgy viselkedtem és a végén nem volt kedvem vele barátkozni. Sajnos volt még egy pár ilyen barátnőm, de ők mindenen felkapták a vizet, egyik sincs meg.
Szerintem csak szimplán nyelv és had nyisson msok felé a barátnőd mégha egy ilyen undorító alak is, ha mellette maradsz, nem kételkedsz és elfogadod azt hogy másfele nyit, mindig te leszel neki "az első" :)

nyelv = nyelj
és nem a barátnőd az undorító alak hanem aki felé nyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!