Úgy érzem, hogy a barátom újdonsült barátnője közénk akar álni vagy esetleg áskálódik. Jól látom?
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy a barátom iszik, de leakarja tenni az italt. Jó lelkű ember. Kb. másfél éve ismerjük egy mást, igyekszem a leszokásban is segíteni neki. A történet: A barátom munkahelyén van egy csaj, aki a barátomra rá van kattanva. Elég ribizli a csaj, mert még fene tudja pasinak is húzza az agyát. Pár napja randiztak. Előtte beszéltünk és mondta, hogy nem akar bepiálni, nem akarja magát lejáratni a csaj előtt. A csaj felhívott, késő este, hogy a barátom megint berúgott. Felhívtam a barátomat, hogy mit beszéltünk meg. Mondta, hogy 2 sört ivott, nem rúgott be, viszont a csaj nem gyengén itta le magát. Nem tudom hova tenni, hogy a lány miért csinálta ezt, ha tudja, hogy szólok a barátomnak az italért. Egyebként elég szabad gondolkodású a csaj, a barátommal már a kisföldalattin akart korábban szexelni, stb. Nem is értem, miért kellene neki egy ilyen lány. Jobbat érdemel szerintem.2014. júl. 19. 07:48
1/4 anonim válasza:
A barátod felnött ember, és képes önálló döntéseket hozni.
Te nem vagy az anyja/apja (nem derül ki, hogy lány vagy fiú vagy), helyette nem tudsz dönteni.
Ha komolyan abba akarná hagyni az ivást, akkor professzionális segítséget kérne, és nem olyan emberek társaságát keresné, akiknél alapdolog, hogy hullarészegre isszák magunkat.
2/4 anonim válasza:
A szenvedélybetegségek velejárója a hazudozás.
Ha jól értem, a csajról ezeket a degradáló dolgokat csak a barátod szájából hallottad...
3/4 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Találkoztam a csajjal. Nem egy észlény, ha lehet így fogalmazni. A srác apja is örül, hogy próbálom kitépni a pia markából. Nem iszom.
2014. júl. 19. 08:01
4/4 anonim válasza:
Nem tudod kitépni, sőt valószínűleg mélyíted a problémát, mert nem értesz a betegséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!