Szerintetek lehet teljesen szerelemmentes barátság egy fiú és egy lány között?
Figyelt kérdés
Igaziból szinte egy másik kérdés, hogy és úgy lehet-e, hogy előtte már volt szerelem (bár lehet hogy itt inkább nyugtatás kellene, mint igazság?)2014. okt. 7. 21:17
1/10 anonim válasza:
Igen. Nekem van, bár hozzátartozik, hogy egyáltalán nem tartom vonzónak.
3/10 anonim válasza:
Nem 100 %, de szerintem ha egy F meg egy L sokat van egymással, sokat beszélgetnek, jól érzik egymással magukat, abból elôbb-utóbb valami más is lesz, mint barátság.
5/10 anonim válasza:
Nos, nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy ha volt szerelem, és valamelyik szakított, bár megmaradhatnak barátnak, de az egyik fél többet fog érezni, kivéve ha közösen beszélik meg, hogy már nincs közöttük semmi sem.
Van olyan ismerősöm, akinél bár az egyik fél szakított, mégis barátok maradtak.
Szóval a feleken múlik.
7/10 anonim válasza:
A jó viszony lehetséges, ha már tényleg nem érez egyik fél sem a másik iránt sem szerelmet, sem vonzalmat. Barátság inkább csak akkor, ha amúgy is barátként viszonyultak egymáshoz részben. Pl. barátok voltak, talán nem is volt szerelem, de elkövették azt a hibát, hogy ha már ilyen jól megvoltak, megpróbálták az együtt járást, de rossz ötlet volt, továbbra is csak barátként éreztek egymás iránt. Mondjuk nyilván ugyanaz már nem lesz, de hasonló esetekben előfordulhat, hogy megmarad a barátság.
8/10 anonim válasza:
Velem még ilyen nem volt. Pedig lányként alapvetően jobban kijövök a fiúkkal.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Sokat segítettek! :)
2014. okt. 8. 14:07
10/10 anonim válasza:
Nekem exbarátom a legjobb barátom már 3 éve. Tehát létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!