Gimnazista lányok, fiúk! Ti hogy reagálnatok, ha egy osztálytársatokról kiderülne, hogy leszbikus vagy bisex?
Figyelt kérdés
Azon kívül kedves, viszonylag jó jegyei vannak és értelmes lány, nem igazán hangoztatja a dolgait.2014. okt. 2. 11:50
2/17 A kérdező kommentje:
Reagálnátok* bocsánat, telefonról írok.
2014. okt. 2. 11:56
3/17 anonim válasza:
Én bírom őket. Teljesen más az értékrendjük, mint egy hetero lánynak. Persze vannak itt is kivételek, de ezt figyeltem meg :D és itt most nem a divat leszbikre gondolok :) 23f
4/17 A kérdező kommentje:
Csak mert gimnáziumot tervezek váltani és azon gondolkozom, nem könnyebb-e úgy, hogy az új helyen nem titkolom (persze nem is hangoztatom, csak egy tényként egyszer elmondom), mint hogy útközben derüljön ki és mindenki meglepődne.
2014. okt. 2. 12:02
5/17 anonim válasza:
Szerintem ameddig nem kérdezik, addig nem mond el, legalábbis én addig nem mondanám senkinek, amég konkrétan rá nem kérdeznek.
6/17 anonim válasza:
Nem érdekelne különösebben, persze ha nem az a lány akire hajtok éppen :)
7/17 anonim válasza:
#3 Nem léteznek "divat leszbik". Ha egy überliberális társadalom lennénk, azt mondom, igazad lehet. De Itt, Ma? Nem létezik. Az emberek félnek a kiközösítéstől. Külön reklámozni? Ostobaság.
#6 Attól, hogy valaki biszexuális, nem lesz szarabb alak - azaz ugyanúgy lehet rá hajtani. Nem fog megcsalni jobban, mint egy hetero. Nem akarja rád erőszakolni a hármast. Egyáltalán nem kell különbséget tenni heteo és biszex között.
8/17 A kérdező kommentje:
Az én részemről a másság volt a fő téma, mert rengeteg rossz és kellemetlen hírek terjengenek erről. Mármint iskolai kiközösítés, utálat és hasonlók. Mert még ilyen korban nagyon sokan éretlenek. Ezért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam, ezek ritka kivételek-e avagy a legtöbben így gondolkoznak-e.
2014. okt. 2. 16:30
9/17 anonim válasza:
Az ellenszenv országos. Mint már mondtam, nem vagyunk liberális társadalom. Esetleg itt találkozhatsz pár nyitottabb emberrel, de ez a való életben nincs így. Eljátszhatják, sőt a legtöbben csak eljátsszák, hogy nem zavarja őket az ilyen, de a valóság az, hogy de - taszítja őket, csupán nem-akarnak-ezzel-foglalkozni.
10/17 anonim válasza:
Semmit. Én soha nem ítéltem el senkit a nemi identitása miatt. Sem most sem később nem fog érdekelni, mindegy, hogy kiről van szó.
Mindenkinek így kéne felfognia. Nem díjazom, ha valaki tüntet a melegek-leszbikusok-bisexek ellen. Saját dolga, nem tartozik ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!