Gimnazista lányok, fiúk! Ti hogy reagálnatok, ha egy osztálytársatokról kiderülne, hogy leszbikus vagy bisex?
Rólam fogalmam sincs mikor tudták meg, a hátam mögött elpletykálta valaki akiben tudtam hogy kár megbízni de rá voltam szorulva...
Na mind1, hogy 11. végén, osztálykiránduláson, részegen rákérdezett egy lány hogy én akkor tényleg leszbikus vagyok-e?
Persze élből tagadtam mert rohadtul megijedtem, de valószínűleg tudott róla az egész osztály nem tudom mióta.
Rájöttem, hogy kár volt megijedni, sose éreztették velem, hogy tudják, nem voltak lenézőek nem cseszegettek semmi ilyesmi :)
Hálás is vagyok ezért amúgy, pedig alapnak kéne lennie.
Én fodorított eset vagyok aktív bi pasi, én vagyok a biszex. A rendszerváltáskor Zuglóban már 14 évesen coming out-oltam, persze akkor még a szót sem ismertem. És az egész osztály jól fogadta.
Miért tettem? Mert így tartottam tisztességesnek.
Egy dolog zavart, hogy azt hitte a félosztály, hogy én vagyok a legjobb szerelmi tanácsadó. Persze tehetségemhez mérten segítettem. - de felhívtam a figyelmet rá, hogy nem vagyok szakképzet. Tény, hogy aktív biszex melegként is több lány barátom is volt, akik szinte mindent elmondottak. Persze személyes titkokat tartottam, de ezért mégis csak többet tudtam, mint az évfolyam társaim, akik mintha a "Marsról és a Vénuszról jöttek volna".
Nekem a legjobb baratnom biszex es nekem semmi bajom nincs vele :))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!