Fiú-lány barátságban ti mikről szoktatok beszélni? 15-20 évesek válasza érdekelne a leginkább, de más válasza is jót fog
Nem nagyon hiszek az ilyenben, de ha mégis lenne, akkor általános dolgokról.
Te a fiú vagy a lány vagy?
Én lány vagyok, két legjobb barátom is van és alapvetően mindenről beszélünk. Akár filmekről, könyvekről, zenékről.. az érzéseinkről, bensőbb témákról is nagyon gyakran, sőt ritka, ha kicsit felszínesebb témákról dumálunk. Sőt, intim dolgokat is kibeszélünk.
Viszont mikor megismertem őket még hittem a fiú-lány barátságban, de sajnos rájöttem, hogy nem létezik. Valamelyik fél mindig többet érez. Ritka az, ha ez nem így van. Egyik legjobb barátom bevallotta, hogy szeret engem. Ettől nem változott a kapcsolatunk, bár picit távolságtartóbb voltam, de azt mondta, ő ezzel elvan. Másik legjobb barátom iránt pedig én kezdek másképp érezni... az egész szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!