Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van valakinek kedve barátkozni...

Van valakinek kedve barátkozni? 22 éves, rock zene kedvelő, elvont, lányka vagyok :3.

Figyelt kérdés

Nincs kivel beszélgetni...

Van egy barátom, de hát azt tudjátok, hogy a kedvessel nem mindent lehet megbeszélni, hö hö.

Szóval, szeretem a rajzfilmeket, a horrort, a sci-fit, az adventure video játékokat, a horror játékokat, magamnak csinálni a dolgaimat (szappant, ruhát, stb), a rock zenét, a metalt, a folkot, az industrialt, a cybergothot satöbbi :D.

Szeretek teázni, inkább macskás vagyok, de a kutyákat is szeretem, gyűjtöm a medvéket.

Nem szeretem a meleget, nem szeretnék a déli országokban nyaralni, szeretem a hazámat nem akarok elköltözni az országból, de szeretnék világot látni legfőképpen Skandináviába mennék északra, Finnországba főleg.

A zöld a kedvenc színem, buci vagyok egy kicsit, sokszor vagyok szomorú, képes vagyok megkönnyezni egy szép dalt, és egy nem szépet is.

Van még, de egyenlőre ennyi is bőven elég :D.

Ezen a címen megtaláltok: khyr@freemail.hu

2014. okt. 4. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

A szavak kiforgatása már mesterien megy, gratulálok.

Sehol nem írtam, hogy attól, mert valaki kapcsolatban van, ne lehetnének barátai.

De egyébként igen, egy valamire való kapcsolat két ember kapcsolata, ami anélkül is működőképes, hogy külső segítőket kelljen bevonni.

De úgy sejtem, a ti kapcsolatotok távolról sem ilyen, szóval nem is értheted, hogy milyen lehet úgy élni, hogy bármiben a másikra támaszkodhatsz, legyen szó akár a mindennapi problémákról, akár egy megható filmről, vagy egy érzelmesebb számról.

2014. okt. 5. 14:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Most szegényt komolyan azért hurrogjátok le, mert a párján kívül mással is szeretne beszélgetni? :D ez mi már? :D

Persze, úgy normális egy kapcsolat, ha meg lehet beszélgetni normálisan a gondokat, bajokat, mindennapokat, érzéseket, nade nehogymár akinek van párja az tegyen a többi ember társaságára csakmert van párja. A párkapcsolatok bármikor tönkre mehetnek...és akkor jó ha az embernek vannak barátai.

Egyébként egy csajos dumálós estet aligha lehet kivitelezni az ember lányának a párjával. Szóval igenis vannak dolgok, amikhez nem elég úgy hozzá állni, hogy " Hehhh, nekem van párom, majd vele beszélgetek erről!"

2014. okt. 5. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!