Vannak Debrecenben vagy környékén rockerek, emo-k, punk-ok, bármilyen befordult, elvont sötét figurák, vagy olyanok, akik "problémások", kicsit különcök, sötét lelki világgal rendelkező emberek?
Figyelt kérdés
Elsősorban hímneműek érdekelnének:D2014. jún. 7. 20:37
1/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem bírom megállni a kérdést: miért pont kifejezetten az ilyen emberek társaságát keresed? :D
2/9 A kérdező kommentje:
Nos, nem is tudom...Az ilyen emberek társaságában érzem jól magam, mindig is bírtam a kicsit más, egyedi arcokat, és általánosságban az ilyesféle pasikhoz vonzódom:D
2014. jún. 7. 20:51
3/9 anonim válasza:
Hát jó, csak ez ugye nem olyan mindennapi :D
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom. De hát látod...nagyon tolongnak...:D
2014. jún. 7. 21:23
6/9 anonim válasza:
Én Debrecen környéki vagyok és ahogy lányok mondták elég fura, különös alak, de ilyen nagy külső feltűnősködés nem nekem való. Külsőre van, aki normálisan is lát, aztán valójában meg pszichiátriai kezelésre szorulok. :D
7/9 Aolifu válasza:
Én punk vagyok és debreceni 13/F
9/9 anonim válasza:
A nagytemplom egyik sarkán szoktak gyülekezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!