Szerintetek megtehetem vagy ostobaság lenne?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel néha beszélünk és egyszer hülyéskedésből, mondta neki a barátnőm hülyéskedésből, hogy telefonon beszéljünk, mire Ő azt mondta az drága és akkor már ott van a Facebook. Nem jelölt be, de a barátnőm szerint tetszem neki. Tegnap beszéltünk a sráccal, és megint hülyéskedtünk, nevetgéltünk. Mire anyum mondta neki "ha nem szereted a kutyákat, akkor ne házasodj be a családba", és ekkor azt mondta "pedig most lett szingli." Erre anya mondta, hogy bejövök neki, ami szerintem kizárt.
Szerintem tényleg nem tetszem neki, mert akkor bejelölt volna... Szerintetek bejelölhetem, vagy nagyon gáz lenne? Nem szeretnék semmit tőle, de szerintem jó móka lenne, ha megtenném...
2014. szept. 29. 18:18
1/5 anonim válasza:
Bejelöljem vagy ne...a modern társadalom nagy dilemmái :D
2/5 anonim válasza:
Jelöld be es nezd meg hogy reagal-utana meg kitörölheted.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. szept. 29. 18:30
4/5 anonim válasza:
Micsoda kérdések... Kb mindenki bejelöl mindenkit. Szerintem jelöld nyugodtan.
5/5 anonim válasza:
vagy menj oda hozzá és jelöld meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!