Szerintetek megtehetem hogy nem írok neki többet?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem itt valakivel, de nem stimmel vele valami, nem bízok benne. képcserét se merek. szerintetek megtehetem hogy nem írok neki többet? olyan fura.2014. jún. 6. 23:32
1/6 anonim válasza:
Ha egyik percről a másikra nem írsz és nem reagálsz neki aggódhat érted és szerintem képes lehet olyanokat visszaírni amitől a hajad is égnek állhat.
Szerintem apránként nyugodtan rázd le az illetőt, mondd el neki hogy egy ideig nem tudsz lenni mert dolgod van és nem tudod mikor leszel elérhető. Ha normális viszonylag megfogja érteni, ha meg nem akkor hagyd őt de egy ilyen búcsúzás szerintem illendő bármennyire is fura az illető.
2/6 anonim válasza:
Jaj ne már, apránként a francokat. Írd meg gerincesen, hogy "ne haragudj, de úgy érzem nem vagyunk egy hullámhosszon" vagy valami, aztán utána el is felejtheted, de valami emberi módon zárd le az induló barátságot.
3/6 anonim válasza:
Búcsúzz el, az a minimum. Az oké, hogy nem stimmel vele valami, de attól még nem illik szó nélkül eltűnni és így ő is tisztában lesz vele, hogy mi a helyzet.
5/6 anonim válasza:
Csak képcserét ne... Van itt ezen az oldalon olyan aki másnak adja ki magát, néha kérdésekben is felbukkan a neve, és ez a kedvenc topikja. Nyilván akkor több is van, és a netről nem olyan nehéz beszerezni kamu képeket ami full real nek tűnik, szóval hagyjad.
6/6 Marika827 válasza:
Szerintem meg az egyenes út a legtisztességesebb.Mondd el neki,hogy nem bizol benne,én ezt tenném,ugyanugy ahogy itt leirtad.Szerintem,ha normális ember,akkor megérti és vagy meggyőz róla,hogy tévedsz,és bizonyitani fog,vagy megsértődik és sosem látod ujra,de legalább tudatában lesz vele,hogy valamit nem jol csinál.Persze nem irtad le mi az,ami nem stimmel vele...így nem igazán lehet következtetni,de mindenképp mondd el neki a valodi okot! Én ezt tenném a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!