Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kiégtem vagy a világ miatt...

Kiégtem vagy a világ miatt lettem ilyen?

Figyelt kérdés
Úgy érzem semmi értelme az életnek. Dolgozok, intézem a dolgaim, és kész ennyi. Leépítettem a barátaimat, mert hazugok, kétszínűek voltak. Nincsen családom, senkim nincs. Párra sem vágyom, mert nem tudom elviselni, hogy kb. 3-4hétig tart, és én vagyok a szemét, miközben nem bántottam őket, pont fordítva, már új ismerettségbe se merek kezdeni, mert átba.sznak. Nem tudok már megbízni senkiben. Olyan mintha vegetálnék. Új dologba se merek kezdeni, mert nem látom értelmét, pozitiv gondolkodású ember voltam, de ez a sok arcoskodó, önimádó, senki emberek elvették a kedvem tőle, akik körbe vesznek nap mint nap. A munkahelyem a sz.art éppen csak elvisem, de alig várom, hogy otthon legyek. Ha választhattam volna, meg se születtem volna ebbe a sz.ar világba.
2014. szept. 21. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb. én is ezt érzem, pedig van családom és barátaim... akikkel semmi bajom. Lehet a világra fogni, de nem hiszem... A világ az, ami bennünk él.
2014. szept. 21. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Hat en is ugyanigy érzek... Mintha en irtam volna ki a kerdest.... Nem tudom mi lenne a megoldás igy érzem engem mar semmi nem tenne igazan boldoggá.. Talan ha találkoznék egy igazan jo emberrel akivel meg oszthatnam a mindennapjaimat segitene, de olyat ugy se találok .. Errol Ennyit.
2014. szept. 21. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Manapság sok a depresszív ember.Ha szoboszlóról lenne valaki,írjon.Járj el sportolj valamit,mozogj kedves kérdezó,jobban fogod magad érezni.
2014. szept. 21. 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Énis így érzek valamikor nekem is van családom de akkoris.Nem látom értelmét sok mindennek.Azt mondom magamnak hogy minek csináljam ha úgyis egyszer véget ér az életem akkor mi értelme lenne tenni valamit is.

De egyenlőre próbálok rá jönni hogy mi az amit nagy örömmel csinálnék és nagy örömmel töltene el',és lehet hogy kicsit jobban érezném magam.

De fel a fejjel mindenki,talán ti is egy nap másképp fogjátok majd látni és talán találkoztok olyan emberekkel akik boldoggá teszik a napjaitokat.Sok sikert ehez mindenkinek.

2014. szept. 21. 14:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Volt mikor sportoltam. De mit èrt? Senkivel se oszthattam meg. Ha igen, nem mondtak ra semmit

Mikor levizsgaztam senki se dicsert meg. Es meg sorolhatnam. Kb. Mindenki leszarta ha elertem vmit. Utana csak uresseg maradt meg bennem. Semmi boldogsagot, oromet nem ereztem. Ha vkivel ossze jottem a hul.yesegeit kellett elturnom. Ma mar ugy erzem jobb egyedul, nem kell par sem. Regen ezek erdekeltek. Ha elmegyek vhova vagy itthon ulok akkor is kibeszelnek. Ha uj ruha van rajtam mar megbamulnak es csamcsognak. Kamu hireket terjesztenek rolam amibol mar balhe is volt. Nem fbzek mert egy sza.rt sem er. Egyszeruen ugy erzem eddig is feleslegesen eltem nem ert semmit az amit elertem.

2014. szept. 21. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Menj el fesztiválozni jövőre. Komolyan mondom. Nem viccelek, nem túlzok és nem vagyok egy ostoba tinilány. Nekem megváltoztatta az életszemléletem.
2014. szept. 21. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hiába van az a mondás h akkor szép az élet ha van kivel megosztanod.Ha nincs kivel megosztani az örömöket akkor már nem is érdemes semmit sem elérni.Ha nincs aki büszke lenne ránk,örülne nekünk,stb.Ez a legrosszabb.
2014. szept. 21. 16:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálam is ilyesmi a helyzet sajnos. Hétköznap meló, utána max egy kis edzés, aztán ennyi volt. Igaz családom van, de messze laknak tőlem. Barátaim nincsenek, mert elköltöztem más városba akkori barátnőmmel, aki utána dobott.

1 éve nincs senkim, pedig nem vagyok elvileg ronda pasi, de mindenhol csak a pénzéhes csajok futkoznak, akkor inkább maradok egyedül.

Részben a világ is tehet róla persze, de azért a saját sorsoddal te rendelkezel, te is tehetsz róla, hogy ilyen, akárcsak én az enyémről. Légy pozitív, és próbálj meg változtatni. :)

28F

2014. szept. 21. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Hasonló a dolog. De én nem adom fel. Sok fos emberrel ismerkedtem meg, és baromira elvették a kedvemet az emberek.

De az a baj, hogy vágyom a társaságra. Tehát keresek értelmes embereket akikkel lehetne valamit csinálni.

Nekem az a bajom, hogy az emberek túl visszahúzódóak meg félénkek ismerkedni. : /

Nem szabad feladni, mert visszaesnék a depresszióba. Azt meg egyszer sikerült legyőznöm, de baromi nehéz volt.

2014. szept. 21. 18:07
 10/10 anonim válasza:
én sem vágyom már kapcsolatra,mert annak aztán tényleg semmmi értelme!!! az én új életcélom a legjobbnak lenni abban az irányban amit tanulok.ösztöndíjat szerezni,szakami elismerést.Fejlődni,kapcsolatokat építeni.Sportban eredményeket elérni!
2014. okt. 3. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!