Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik, hogy "kiégtem"...

Létezik, hogy "kiégtem" barátkozás terén?

Figyelt kérdés

Kb. még csak 2 hét telt el a nyárból(idén érettségiztem). Ebben a két hétben kb. minden egyes nap elmentem valahova itthonról. Mindig mikor haza értem, azt éreztem, hogy ez sok nekem, de nem törődtem vele.

A héten ott tartok, hogy már rosszul vagyok. Holnap moziba kell mennem a barátnőmmel, utána meg át a másik barátnőmhöz, akihez még sose mentem tömegközlekedéssel, és már ki vagyok borulva. Nem akarok egyikhez se menni, itthon akarok maradni, vagy inkább a közelbe menni, de nem mondhatom le, és nagyon ideges vagyok, már most. MI lehet a baj?

2014. júl. 8. 11:57
 1/3 anonim válasza:

miért ne mondhatnád le? Ha tényleg a barátnőid, akkor úgyis megértik, hogy kell az egyedüllét neked, ha meg nem azok, akkor legfeljebb kiderül.

Te döntöd el, hogy lemondod-e vagy nem.

2014. júl. 8. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor mondd le a programokat, senki nem kötelez rájuk. Meg fogják érteni a barátnőid, és mondd, hogy majd máskor bepótoljátok. Megértem, hogy egyedül is szeretnél lenni kicsit, ez normális, kell is, hogy az ember magára is szánjon néha egy kis időt. :)
2014. júl. 8. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem igaz csak egy legjobb barátnőm van,csak vele szoktam lenni. De néha én is vágyok arra,hogy itthon legyek egy kicsit és ne keljen sehová se menni,senkivel se akarok beszélgetni.

Én amúgy megszoktam az egyedüllétet,mivel sokáig nem voltak barátaim.Aztán 4-5 év alatt ehhez annyira hozzá szoktam,amikor legjob bnőmet megismertem fura volt,minden nap beszélni vele,meg eljárni itthonról.

Aztán megszoktam a jövés menést,több mint fél éve ez megy. De mostanság jól esik ha itthon maradok :)

Mond le nyugodtan.Lehet sok volt a minden napi jövés menés.

Pár nap "pihi" és újra várni fogod a jövés menést :D

2014. júl. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!