Valaki barátkozni?
Figyelt kérdés
Meleg lány vagyok, szívesen barátkoznék emberekkel, akik ezt elfogadják, és normális emberként tudnak kezelni. Akiknek elmondtam, azok vagy furán kezeltek, vagy még ennek ellenére is nem fogták fel hogy nem tetszenek a fiúk.
Ha szívesen beszélgetnél velem, írj!
19/L
2014. júl. 6. 19:32
2/6 anonim válasza:
Ne úgy mond, hogy meleg vagy, hanem leszbikus. Nem mindegy. Szívesen beszélgetnék veled de ehhez két feltételnek kell teljesülnie. Lakj közel és legyen kedved találkozni. Mivel ebből legalább egy kizárt, csak kívánom, hogy legyenek barátaid. Meg nekem is, mert nekem sincsenek. Egyébként hetero vagyok. 24/F
3/6 A kérdező kommentje:
így mondom, és így is fogom mondani, mert nem szeretem a leszbikus szót.
2014. júl. 6. 19:43
4/6 anonim válasza:
Van ilyen, nekem meg a nő szó nem tetszik. Férfi az férfi, de a nő az lány nálam.
6/6 A kérdező kommentje:
ok :DD
2014. júl. 6. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!